Index / Huisdieren / Hoe om een ​​nieuwe pup te vermaken tijdens de Dag

Share This Post

Huisdieren

Hoe om een ​​nieuwe pup te vermaken tijdens de Dag

Puppies zijn schattig wezens die zijn zeer speels en vol energie. Nieuwe pup eigenaren in tijden kunnen overweldigd door het niveau van hyperactiviteit van een puppy te voelen; maar er zijn vele manieren om een ​​puppy vermaken tijdens de dag. Een go

AdvertisementPuppies zijn schattig wezens die zijn zeer speels en vol energie. Nieuwe pup eigenaren in tijden kunnen overweldigd door het niveau van hyperactiviteit van een puppy te voelen; maar er zijn vele manieren om een ​​puppy vermaken tijdens de dag. Een goede plek om te beginnen is om eerst zorgen voor de woning is '' puppy-proof '', met andere woorden, veilig voor de pup om in te wonen. Dit betekent dat het plaatsen van buiten zijn bereik elektrische snoeren, kleine objecten, giftige planten, chemicaliën, medicijnen en indoor en outdoor gevaren, volgens Katharine Hillestad, DVM. Zodra het huis is bewezen als een veilige haven voor puppy te zijn, kan een verscheidenheid aan speelgoed en leuke activiteiten opgenomen in zijn leven.

Wat je nodig hebt

halsband

riem

Het bewijs van vaccinatie

veilig speelgoed

Treats

Plaats een eenvoudige halsband van uw puppy als ze al-aangelijnd opgeleid. Neem haar mee voor een korte wandeling, waar ze kennis met verschillende mensen en plaatsen te ontmoeten. Laat verschillende mensen om vriendelijk te spreken om de pup, huisdier haar en bieden lekker eten traktaties. Puppies vereisen een goede dosis van socialisatie in het oog waar te nemen dat de blootstelling aan vreemden is een geaccepteerd onderdeel van het leven, volgens Dr Nicholas Dodman, een Diplomate van het American College of Veterinary behavioristen en professor.Inschrijven uw pup in puppy klassen. Veel dierenartsen wijzen op het belang van het leren van programma's voor de puppies en de nieuwe puppy eigenaren. Dergelijke programma's puppies inschrijven van acht tot 12 weken oud die ten minste de eerste reeks vaccinatie tegen infectieziekten hebben ontvangen, volgens Robert K. Anderson DVM.Plan een leuk spel waar je puppy zijn zintuigen moet gebruiken om te zoeken naar heerlijke traktaties. Verberg ze rond het huis en laat de zoekactie te starten. Dit maakt een leuke interactieve spel en een goede "regenachtige dag" activiteit voor uw hond, volgens de Humanesociety.org.Voorzie uw puppy met een veilige kauwspeeltje ontworpen voor kinderziekten puppies. Lees altijd het etiket om ervoor te zorgen dat het veilig is voor een pup. Kauwen zal waarschijnlijk helpen de pup te ontspannen (en zeer waarschijnlijk in slaap vallen na enige tijd), terwijl het helpt los melktanden, waardoor ze vallen uit naar manier om de uitbarsting van de volwassen tanden te geven, volgens Jeff Kahler, DVMHints

Houd altijd uw pup crated wanneer u niet in staat om toezicht te houden zijn.

Als pup is nog niet-leiband opgeleid, het organiseren van een '' puppy party '' en have-puppy liefhebbende gasten komen voorbij.

Als leiband training, zodat de pup om te wennen aan de riem geleidelijk aan en het gebruik van veel lof.

Houd altijd toezicht op uw pup bij het kauwen op kauwspeeltjes, zelfs die als 'veilig is.' '

Laat uw pup zonder toezicht, kan ongelukken snel gebeuren.

Kijk uit voor kauwen speelgoed dat niet geschikt is voor puppies.

straffen nooit uw pup, in plaats van te negeren ongewenst gedrag.

Niet overweldigen uw pup in de eerste paar dagen, in plaats van hem in staat stellen om eerst aan te passen aan uw nieuwe woning.

Share This Post