Index / Huis / Hoe om een ​​lekkende wasmachine afsluiter Reparatie

Share This Post

Huis

Hoe om een ​​lekkende wasmachine afsluiter Reparatie

Afsluitkleppen voor wasmachines zijn verbonden met het uiteinde van zowel de warme en koude koperen toevoerleidingen (buizen), die zich achter de machine. Zij zijn vastgezet aan de pijp met een wartelmoer en een watertoevoerslang om de kraan is verbo

AdvertisementAfsluitkleppen voor wasmachines zijn verbonden met het uiteinde van zowel de warme en koude koperen toevoerleidingen (buizen), die zich achter de machine. Zij zijn vastgezet aan de pijp met een wartelmoer en een watertoevoerslang om de kraan is verbonden met de bovenkant van de afsluiter met een kleine moer. Zowel deze noot, en de compressie moer, zijn de grootste boosdoeners als het ventiel lekt. Echter, kan het probleem worden verlicht door het aandraaien beide moeren.

Wat je nodig hebt

  • 2 verstelbare sleutels

Plaats een verstelbare moersleutel rond het lichaam van de afsluiter. Plaats dan een tweede sleutel om de compressie moer. Dit is aan de onderkant van de klep rond de koperen buis.

Houd de sleutel om de klep lichaam, terwijl het aandraaien van de compressie moer in 1/8 bochten. Als de moer is geheel krap, maar het lek blijft, zal de toevoerslang moer ook moeten worden aangescherpt.

Houd de sleutel rond het ventiel en plaats de tweede sleutel rond de toevoerslang moer. Draai deze moer - opnieuw in 1/8 beurt - tot het lekken stopt.

Hints

Probeer nooit te strak of noten, zoals de treden kan pure off. Alleen draai ze in de mate waarin het lek stopt.

Share This Post