Index / tech / Hoe om dvd's te branden op een DVD + R

Share This Post

tech

Hoe om dvd's te branden op een DVD + R

De meeste computers tegenwoordig zijn uitgerust met een dvd-branders of de mogelijkheid om een ​​DVD te kopiëren. De DVD is een populaire manier om grote hoeveelheden gegevens, foto's, video's en films te huisvesten. De DVD-R wordt gebruikt om te bra

AdvertisementDe meeste computers tegenwoordig zijn uitgerust met een dvd-branders of de mogelijkheid om een ​​DVD te kopiëren. De DVD is een populaire manier om grote hoeveelheden gegevens, foto's, video's en films te huisvesten. De DVD-R wordt gebruikt om te branden of de uit de bestaande DVD kopiëren.

De mogelijkheid om een ​​DVD branden op een computer toegevoegde waarde, omdat de gebruiker zijn oorspronkelijke materiaal voor een extreem lage kosten kan branden. Branden van dvd's kunnen de toevoeging van software die u toelaat om dvd's te branden op uw computer heeft.

Wat je nodig hebt

Computer

DVD-R-brander

Bepalen of de DVD kan worden verbrand of gekopieerd. Sommige DVD's hebben een mechanisme ingebouwd die hen verbiedt wordt verbrand. Wanneer u probeert een verboden dvd te branden, verschijnt er een bericht verschijnen dat zegt dat de DVD "kan niet worden gekopieerd."

Zoek de DVD-brander software op uw computer. Computers met een DVD-brander moet al heb de software geïnstalleerd. Twee van de meest populaire zijn Windows Media Player, die op Microsoft.com kan worden gedownload, en Roxio Creator, die op Roxio.com kan worden gedownload. Er zijn vele gerenommeerde-DVD branden software programma's.

Plaats de DVD om te worden verbrand in de dvd-sleuf op de computer.

Open de software die u wilt gebruiken om de dvd te branden en klik op de knop Branden. Wanneer de DVD is gebrand, verschijnt er een pop-up venster u vertellen dat de DVD branden is voltooid en het zal u instrueren op een lege dvd-r in te voegen.

Plaats de lege DVD-R (opneembare DVD) en uw DVD zal beginnen te laden op dit blanco DVD-R. Zodra het klaar is, zal het programma u vertellen of de DVD met succes werd verbrand. De meeste programma's zullen ook toestaan ​​om een ​​andere DVD-R te plaatsen om een ​​extra dvd te branden.

Label uw nieuwe DVD als uw computer beschikt over etikettering vermogen.

Hints

Speel de nieuw gecreëerde DVD om ervoor te zorgen dat deze goed gekopieerd.

Er rekening mee dat het auteursrecht bestaan ​​in verbranding of kopiëren van dvd's en overlapping van sommige DVD's kan illegaal zijn.

Share This Post