Index / Eten drinken / Hoe om de beste "Saus" maken

Share This Post

Eten drinken

Hoe om de beste "Saus" maken

Hoe om de beste spaghetti. Wat je nodig hebt 2 blikken pruimtomaten verpletterd stok pepperoni gehakte knoflook kruiden 1 groene paprika 1 pond mager hamburger pasta Eerst moet je bruine de hamburger en laat het overtollige grease.Now voeg je twee 29

AdvertisementHoe om de beste spaghetti.

Wat je nodig hebt

2 blikken pruimtomaten verpletterd stok pepperoni

gehakte knoflook

kruiden

1 groene paprika

1 pond mager hamburger

pasta

Eerst moet je bruine de hamburger en laat het overtollige grease.Now voeg je twee 29 oz. blikjes geplette pruimtomaten en twee blikjes water.Bring naar een simmer.Now we moeten ad helft van de pepperoni stok splitsen het in de helft lengterichting waardoor het gedeeltelijk attached.Chop een grote ui toevoegen en twee theelepels gehakte knoflook en de paprika toe te voegen aan de sauce.Let sudderen gedurende 1 uur onder regelmatig roeren.

Nu na een uur is verstreken moet je een half kopje parmezaanse kaas 1 theelepel gemalen rode peper en een theelepel zwarte peper halve theelepel zout, een theelepel Italiaanse kruiden, een theelepel Toscaanse kruiden, 1 eetlepel suiker toe te voegen aan bitterness.Now deksel pot met weg te nemen deksel en koken voor 30 meer minutes.Take de pepperoni en gooi.

Kook de pasta in gezouten water tot done.Drain de pasta nooit afspoelen met water.Plate de pasta op een mooi bord en garneer met verse basilicum en parmezaanse cheese.Salad en knoflookbrood, man nu ben ik honger.

Hints

Laat de saus aan de bodem zal branden het verlaten van een verbrande smaak.

Share This Post