Index / tech / Hoe om de batterij levensduur te verlengen op je Motorola Droid

Share This Post

tech

Hoe om de batterij levensduur te verlengen op je Motorola Droid

De Motorola Droid maakt gebruik van een enorme hoeveelheid van de levensduur van de batterij; alle Android-telefoons te doen. Als je zit naast een stopcontact, is dit geen probleem. Als je op een lange road trip zonder uw auto-oplader, nou .... Er zi

AdvertisementDe Motorola Droid maakt gebruik van een enorme hoeveelheid van de levensduur van de batterij; alle Android-telefoons te doen. Als je zit naast een stopcontact, is dit geen probleem. Als je op een lange road trip zonder uw auto-oplader, nou .... Er zijn enkele stappen die u kunt nemen om de levensduur van de batterij van uw Motorola Droid te breiden zoveel mogelijk.

Laad de batterij als u de Droid eerste aankoop op te laden. Laat de telefoon aangesloten op de lader 's nachts. Nieuwe batterijen zijn niet altijd volledig is opgeladen, dus als u voor het eerst uw telefoon mee te nemen de tijd om de batterij goed opgeladen.

Voeg de Power Control Widget naar uw Droid. De Power Control widget kunt u gemakkelijk uitschakelen accessoires die zijn aftappen van uw batterij. Toepassingen zoals GPS, Wi-Fi en Bluetooth kunnen allemaal bijdragen aan de batterij verlies. Tik op "Menu", gevolgd door "toevoegen" van je startscherm. Klik op "Widgets" en vervolgens op "Power Control" om goed de widget toevoegen aan het startscherm.

Schakel Bluetooth, GPS en Wi-Fi als je ze niet gebruikt. Deze programma's de batterij te gebruiken nog steeds wanneer ze op nog niet wordt gebruikt. De Power Control Widget geeft u de mogelijkheid om alle uit te schakelen met een kraan van een knop.

Toegang tot de "Battery gebruiken Feature 'onder' Instellingen 'op uw telefoon. Deze functie laat je precies wat toepassingen zijn het gebruik van uw batterij op dat moment. Het is vergelijkbaar met de Power Control widget op je Motorola Droid, en geeft u een "live-look" op de batterij situatie en de toepassingen die helemaal leeg te zijn.

Neem een ​​"live-look" op de toepassingen aftappen van uw batterij en 'Force Stop "alle toepassingen die u of uw Droid momenteel niet gebruikt. Soorten toepassingen die constant op de achtergrond draaien (zelfs wanneer deze niet wordt gebruikt) zijn spelletjes, muziekspelers, uw agenda, social networking-toepassingen en ga zo maar door. Tenzij u daadwerkelijk gebruik van deze apps, is er geen enkel punt in waardoor ze om te draaien in de achtergrond en de batterij leegloopt.

Verlaag de helderheid van het beeldscherm. Dit is een veel voorkomend probleem dat gemakkelijk kan worden veranderd. Door het dimmen van je achtergrond, bespaart u essentiële levensduur van de batterij.

Hints

Analyseer uw batterij situatie eerste

Ga verder met een kortere duur backlight

Niet "Force Stop" elke applicatie die uw Droid zou kunnen worden gebruikt om het besturingssysteem draaien. Als je niet weet wat de app is de kans groot dat uw Droid is te gebruiken en je moet het met rust laten. Alleen 'Force Stop "apps die je weet dat je niet gebruikt, zoals een spel dat u momenteel niet spelen.

Share This Post