Index / wettelijk / Hoe om belastingen te betalen op een Workers Compensation Benefits

Share This Post

wettelijk

Hoe om belastingen te betalen op een Workers Compensation Benefits

Wanneer u uw belastingaangifte, moet u van uw werkgever of een particuliere verzekering in uw belastbaar inkomen betalingen omvatten. Overheid betalingen in het kader Compensation Act een werknemer niet belastbaar; Echter, de Internal Revenue Service

AdvertisementWanneer u uw belastingaangifte, moet u van uw werkgever of een particuliere verzekering in uw belastbaar inkomen betalingen omvatten. Overheid betalingen in het kader Compensation Act een werknemer niet belastbaar; Echter, de Internal Revenue Service niet uitsluiten van belasting alternatieve regelingen die werknemers met een handicap te compenseren met eigen geld. De IRS belastingen deze particuliere uitkeringen op dezelfde manier dat de gewone inkomsten worden belast.

Wat je nodig hebt

W-2 Form

formulier 1040

Formulier 1040 instructies

Verzamel uw documentatie over betalingen aan u door uw werkgever of een particuliere verzekering te compenseren voor uw letsel of ziekte. Uw werkgever zal deze bedragen in box 1 op formulier W-2.

Verzamel je belastingformulieren samen. U kunt het formulier 1040 en instructies van de IRS te bestellen door te bellen naar 800-TAX-FORM; of u kunt de formulieren op de website van IRS (zie bronnen) downloaden. U kunt ook een e-bestandssysteem van uw belastingen via de IRS-website.

Vul uw W-2 inkomen op lijn 7 van het formulier 1040. De op deze lijn opgenomen bedrag zal belastbaar werknemer schadevergoedingen u heeft ontvangen.

Inclusief vergoedingen van uw werknemer in uw totale gemeld op lijn 22 van formulier 1040 inkomsten.

Bepaal uw belastbaar inkomen na aanpassingen, aftrekposten en vrijstellingen op lijn 43 van formulier 1040.

Betaal de belasting die u verschuldigd bent door het indienen van uw ingevulde formulier 1040 met een cheque of postwissel te betalen aan "United States Treasury" naar de IRS.

Hints

Gedurende het fiscale jaar, bijhouden van alle werknemers compensatiebetalingen aan u betaald door uw werkgever of een particuliere verzekering. Elk bedrag dat niet door uw werkgever betaald moet worden gedocumenteerd met een ontvangstbewijs. Een blik op uw administratie zal je dan vertellen hoeveel van de gerapporteerde inkomsten betalingen van uw werkgever vertegenwoordigen compensatie werknemer.

Share This Post