Index / Bedrijf / Hoe om activa over te dragen Bij het oplossen van een Corporation

Share This Post

Bedrijf

Hoe om activa over te dragen Bij het oplossen van een Corporation

Bedrijfsactiva uitgegroeid tot een overweging wanneer een bedrijf wordt opgelost. De activa gehouden door een rechtspersoon worden eerst gebruikt om schulden te betalen, en vervolgens verzameld voor de behandeling van hun waarde. Sommige fondsen zijn

AdvertisementBedrijfsactiva uitgegroeid tot een overweging wanneer een bedrijf wordt opgelost. De activa gehouden door een rechtspersoon worden eerst gebruikt om schulden te betalen, en vervolgens verzameld voor de behandeling van hun waarde. Sommige fondsen zijn gereserveerd voor belastingen en aansprakelijkheid overwegingen die kunnen het oppervlak na de ontbinding, maar de rest is op de tafel voor de overdracht van bedrijfsmiddelen aan aandeelhouders te delen. De schulden van een onderneming niet in staat is om te betalen, worden ook overgedragen aan de aandeelhouders.

Voldoen aan alle contracten die het bedrijf voor de voltooiing van projecten en het doen van aankopen. Elk onvervuld bedrijfsleven zal een verplichting worden wanneer de corporatie is opgelost.

Stuur kennisgeving van het voornemen tot ontbinding van het kantoor van de officier van justitie in de staat die het hoofdkantoor houdt. Volg alle nationale of regionale wetgeving met betrekking tot de activa voor het type van de vennootschapsbelasting. Veel landen maken gebruik van verschillende regelingen voor bedrijven, non-profit bedrijven en LLC bedrijven. Er kan een verplichte wachtperiode zoals 20 dagen voor de overdracht van bedrijfsmiddelen zijn.

Verzamel alle bedrijfsmiddelen en hebben ze beoordeeld. Zet opzij financiering voor de vennootschapsbelasting verschuldigd en eventuele schulden van de vennootschap kan oplopen tijdens het oplossen.

Verkopen alle eigenschap die niet zal worden uitgekeerd aan de aandeelhouders. Gebruik deze opbrengsten aan schulden te betalen voordat de corporatie is opgelost. Verkoop een eigenschap die zal worden uitgekeerd aan de aandeelhouders in liquide middelen.

Verdeel de overige bedrijfsmiddelen aan de aandeelhouders met de respectieve aandacht voor het percentage van eigendom elk houdt. Een aandeelhouder met een belang van 51 procent in het bedrijf zal 51 procent van de overdracht van bedrijfsmiddelen te ontvangen. Rapporteren de verdeling van de activa voor fiscale doeleinden. Aandeelhouders zijn verantwoordelijk voor de belastingen op de activa ontvangen.

Share This Post