Index / Persoonlijke financiën / Hoe om aandelen te kopen op krediet

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe om aandelen te kopen op krediet

De voorraden kunnen worden gekocht met een creditcard in een verscheidenheid van manieren. Echter, leverage voorraad aankopen verhogen het risico dat je niet in staat zal zijn om een ​​betekenisvolle daling van de aandelenkoersen te weerstaan ​​voor

AdvertisementDe voorraden kunnen worden gekocht met een creditcard in een verscheidenheid van manieren. Echter, leverage voorraad aankopen verhogen het risico dat je niet in staat zal zijn om een ​​betekenisvolle daling van de aandelenkoersen te weerstaan ​​voor een langere periode van tijd. In aanvulling op kapitaalverlies, kan de mogelijkheid van de handel dwang ertoe leiden dat u slechte investeringsbeslissingen om verliezen te beperken maken. Als je gelijk hebt, maar de beloningen zullen rechtstreeks in verhouding tot de risico's die je onderneemt zijn. Met andere woorden, je moet meer juist te zijn wanneer het kopen van een voorraad op krediet dan met een standaard brokerage account.

Kijk naar je bestaande voorraad brokerage rekeningafschrift. Uitsluiten investering pensioen rekeningen, omdat je niet tegen hen kunnen lenen onder de meeste omstandigheden. Afhankelijk van uw portefeuille van aandelen en obligaties, kan je beleggingsrekening meestal margined met ongeveer 50 procent.

Lenen tegen activa aangehouden op bankrekeningen. Dit kan onder meer kasbons, geldmarktfondsen of verpande activa die waarde boven de lening. Je zal het maken van een lening van de bank die leent tegen afzettingen en gefinancierd in uw brokerage accounts. Deze bedragen gestort kan dan ook worden toetsingsbedrag. Controleer uw levensverzekering geld opbouw beleid. Deze komen in aanmerking voor een soortgelijke behandeling als bankleningen.

Kort aandelen succesvol en je zal een positief saldo te creëren. Dit komt neer op een renteloze lening tegen aandelen die zijn gedaald in waarde. De beschikbare krediet neemt toe met de winst in het kortgesloten voorraad en is een no-rente lening.

Lenen tegen uw creditcard. Dit is duur, geld, maar het kan snel worden gedaan. Stort het geld op de makelaardij kantoor en de handel tegen het geleende bedrag (die, als contant geld, kan weer worden ingezet bij de makelaardij kantoor).

Neem contact op met vrienden om geld te lenen of om een ​​lening zijn handtekening. U kan nodig zijn om hen te betalen enkele terugkeer van de winst en te betalen rente in rekening gebracht. Het is beter om te lenen tegen de juiste margined effecten aan uw vermogen om in de problemen te beperken.

Hints

Voorraden onder $ 5 kan niet in aanmerking voor marge. Denk goed na over uw behoefte om invloed te vergroten, vooral als het is om te investeren in een penny stock of gerucht voorraad.

Als u een bestand dat onder de $ 5 daalt hebben margined, krijgt u een margin call te hebben en zal moeten kapitaal gelijk aan het verschil tussen de huidige prijs en de $ 5 limiet te bieden

Share This Post