Index / Eten drinken / Hoe naar Wild Morel Mushrooms Droog

Share This Post

Eten drinken

Hoe naar Wild Morel Mushrooms Droog

Morel champignons worden gewaardeerd, omdat ze zijn alleen beschikbaar vers voor een beperkte hoeveelheid tijd elk jaar - midspring tot de vroege zomer afhankelijk van uw locatie. Verse morels kan worden gedroogd om de aanwezigheid van deze lekkernij

AdvertisementMorel champignons worden gewaardeerd, omdat ze zijn alleen beschikbaar vers voor een beperkte hoeveelheid tijd elk jaar - midspring tot de vroege zomer afhankelijk van uw locatie. Verse morels kan worden gedroogd om de aanwezigheid van deze lekkernijen verlengen in de voorraadkast. Terwijl morieljes oudsher werden gedroogd door rijgen ze in de zon, gebruik maken van een oven of voedseldehydratatietoestel voor een gecontroleerde, gelijkmatige droging dat zal de opslag tijd voor uw paddestoelen te verlengen.

Het voorbereiden van Morels

Schoon, maar niet blancheren, morieljes voor uitdroging. Week de morieljes kort in gezouten, lauw water om vuil en puin los te maken van de gaten in de caps. Niet weken voor meer dan een paar minuten. Schud ze voorzichtig om hen te ontdoen van overtollige water. Afgesneden verkleurde delen en de onderkant van de steel. Halveer of snijd de morieljes, tenzij je ze dehydratatie van volle. Hoe groter de stukken, hoe langer het duurt om uitdrogen.

dehydrateren Morels

Gebruik ofwel een levensmiddel dehydrator of een oven, maar niet een magnetron, om uw paddestoelen te drogen, aangezien deze niet voldoende luchtstroom te bieden. Dehydrateren, vooral in een dehydrator dat een consistent, lage temperatuur gebruikt, heeft geen invloed op de voedingskwaliteit van uw morieljes. Stel het voedsel dehydrator in een goed geventileerde ruimte zonder morel stukken aan te raken elkaar. Draai de trays om 2 uur om tot uitdroging waarborgen, en verwacht droge morels in 8 tot 10 uur.

Om ovendroogmethode morieljes, zet de oven voor op 140-150 graden Fahrenheit. Als de laagste stand mogelijk is 200 F, laat de ovendeur op een kier om de temperatuur te verlagen. Schik de morel stukken op grote, food-grade koken trays. Terwijl morieljes in lagen kunnen worden gedroogd tot 1/2 inch dik, is het best om dit te doen in één laag, met stukken niet aan te raken, zoals in de dehydrator. Stapelen de trays met ten minste 3 inch ruimte van de boven- en onderkant van de oven en tenminste 2 1/2 inches tussen trays. Zet de oven voor het laatste uur van uitdroging om eventueel te voorkomen dat het branden van de morieljes. Het kan omhoog houden met 8 tot 12 uur volledig te dehydrateren morels.

Afwerking drogen en Store

Droge morels tot ze bros raken, waarna zij bevatten minder dan 10 procent vocht. Controleer of alle stukjes gelijkmatig worden gedroogd - terug morilles die niet broos om de oven of dehydrator. Bewaar de andere morieljes in een gesloten papieren zak totdat alle morilles klaar zijn, dan bewaar ze in een luchtdichte container in de bijkeuken. Zij voor ten minste 3 maanden bij kamertemperatuur en langer indien bewaard in de koelkast of vriezer. Was alle uitdroging trays en schermen, als morieljes sporen achter, die schimmelgroei stimuleren kan verlaten.

Rehydrating en gebruiken Morels

Hydrateren morieljes door ze direct toe te voegen aan gerechten met veel vloeistof, zoals soepen en stoofschotels, of door ze te weken in lauw water. Morels zal hydrateren in ongeveer 20 tot 30 minuten in kokend water. Gebruik 1 deel morieljes tot 3 delen water voor een optimaal resultaat. De weken vloeistof kan worden opgeslagen om te gebruiken als voorraad. Om verse morieljes te vervangen in een recept, gebruik maken van ongeveer 3 ounces gedroogde morieljes voor elke pond van verse champignons. morieljes toe te voegen direct naar crème sauzen voor pasta's, of ze op te nemen - vloeibare en al - in een champignonsoep. Bak opgelost morieljes in boter en weekvocht voor het opdienen met verwelkt greens, zoals spinazie.

Share This Post