Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe naar Silver Surfer Unlock in "LEGO Marvel Super Heroes"

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe naar Silver Surfer Unlock in "LEGO Marvel Super Heroes"

Met zijn vliegende surfplank en het vermogen om kosmische stenen te gebruiken, de Silver Surfer levert een waardevolle aanvulling op uw team in "LEGO Marvel Super Heroes." Echter, voordat u de hulp van deze machtige bondgenoot kan krijgen en de

Advertisement

Met zijn vliegende surfplank en het vermogen om kosmische stenen te gebruiken, de Silver Surfer levert een waardevolle aanvulling op uw team in "LEGO Marvel Super Heroes." Echter, voordat u de hulp van deze machtige bondgenoot kan krijgen en de kracht Cosmic, moet je niet alleen af ​​van een reeks quests, maar ook een miljoen studs om het teken te kopen verzamelen.

Racing the Surfer

Selecteer een willekeurig vliegende karakter, zoals Iron Man of de Human Torch. Het maakt niet uit welk karakter je ook kiest, hoewel sommige spelers de voorkeur aan de Wasp, wiens kleine formaat maakt de locatie van de komende ringen gemakkelijker te zien. Zoek de Silver Surfer aan de noordzijde van de SHIELD Helicarrier en hij zal aanbieden om je race; je moet vliegen door een reeks ringen en komen in de eerste plaats te winnen. Vlieg rechtstreeks van ring tot ring; het aanpassen van de vlucht kan kosten u kostbare tijd.

De Baxter Building

De volgende missie om de Silver Surfer ontgrendelen vindt plaats in de buurt van het Baxter Building; echter, moet je de vorige missie waarbij het voedsel criticus om het te ontgrendelen te voltooien. De Surfer zal staan ​​op een oprit die leidt tot het gebouw, en zal u vragen om hem naar een goed Italiaans restaurant. Volg de lijn van de rode noppen naar uw bestemming en hij zal in het hoofd voor een maaltijd. Houd een oogje op de Surfer; als je te ver weg van hem, zal hij stoppen na je.

The Stolen Board Piece

laatste missie van de Surfer's vindt plaats in East Harlem. De Surfer staat in een steegje naast een garage, en vraagt ​​u om een ​​gestolen stuk van zijn surfplank te halen. Het opsporen van de dief en vecht hij aan de raad te krijgen. De werkelijke strijd tegen de dief is niet moeilijk, maar hij zal van u blijven draaien, wat kan leiden u naar andere gevechten; laat je niet afleiden en track van hem te verliezen. Zodra je hem hebt geslagen en keerde terug van de raad van bestuur, zal de Silver Surfer ontgrendelen als speelbaar personage. U kunt nu kopen hem terug bij de Helicarrier voor één miljoen studs.

Share This Post