Index / Kunst en Vermaak / Hoe naar Silver markeringen Egyptische interpreteren

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe naar Silver markeringen Egyptische interpreteren

Tolken zilveren markeringen Egyptische kan leuk en de moeite waard zijn als je de juiste boeken en motivatie om wat onderzoek en leren te doen. Hoewel je kan nodig zijn om een ​​aantal extra boeken te kopen of te huren bij uw plaatselijke openbare bi

Advertisement

Tolken zilveren markeringen Egyptische kan leuk en de moeite waard zijn als je de juiste boeken en motivatie om wat onderzoek en leren te doen. Hoewel je kan nodig zijn om een ​​aantal extra boeken te kopen of te huren bij uw plaatselijke openbare bibliotheek om dit te doen, uiteindelijk zul je in staat zijn om de kenmerken en markeringen op de Egyptische zilveren voorwerpen te leggen, toe te voegen aan de historische en potentiële antieke waarde van de Egyptische zilver items die u hebt geïdentificeerd en geïnterpreteerd.

Wat je nodig hebt

Zilveren sieraden poetsdoek

Sieraden vergrootglas of loupe

Pen en papier

Arabisch-Engels pocket gids

Silver informatie en identificatie boek

Identificatie

Pools het kenmerk gebied van de zilveren object dat je gaat te identificeren met de sieraden poetsdoek.

Kijk naar de zilveren kenmerken die op de Egyptische zilveren object met het vergrootglas of sieraden loupe.

Noteer of kopieer de stijl van de Egyptische zilver kenmerken op het stuk papier. Maak aantekeningen over eventuele karakter gelijkenissen, stijlen, en beschrijvingen als kenmerken lijken eerder symbolisch dan geschreven woorden of nummers.

Kijk in de Arabisch-Engels pocket gids voor het woord en het aantal symbolen uit de Egyptische zilveren object overeenkomen met een van de alfabetische en numerieke referenties getoond in de Arabische zak gids. Schrijf op wat de Arabische numerieke symbolen of alfabetische letters en woorden betekenen in het Engels op een stuk papier.

Kijk in een Midden-Oosten Arabische zilver informatie en de identificatie boek om te zien welke informatie u kunt verzamelen over de Egyptische voorwerp zilver dat u probeert te identificeren en notities maken over. Kijk online om te zien of de genoemde kenmerken een van degenen die op uw Egyptische zilveren object verschijnen vertegenwoordigen, en notities maken. Je moet nu in staat om te interpreteren wat de zilveren keurmerken op de Egyptische zilveren object zeggen. Om de werkelijke betekenis van de kenmerken te vertalen, wil je een beetje meer onderzoek en het lezen in de boeken en het onderzoek materialen die je hebt te doen.

Hints

Hoe meer onderzoek u uitvoert over de Egyptische zilveren object, hoe meer kans je hebt om informatie over te vinden. Neem de tijd, en niet het geduld niet verliezen; vindt u interessante informatie over het Midden-Oosten en de Arabische taal in het proces te leren.

Hoewel veel zilveren voorwerpen uit Egypte worden geacht te zijn gewaarmerkt, zijn er tal van zilveren voorwerpen gemaakt in en rond het Midden-Oosten door diverse stammen die niet kunnen worden gestempeld. Een ongemarkeerd artikel is niet per se dat een artikel niet zilver; echter; u nodig heeft om een ​​zuur-test kit te kopen of het uitvoeren van extra tests om zilvergehalte van een item te identificeren.

Share This Post