Index / Careers & Work / Hoe naar praktijk en Bereid je voor op de CDL Test

Share This Post

Careers & Work

Hoe naar praktijk en Bereid je voor op de CDL Test

Om een ​​commercieel voertuig te besturen, is een CDL vergunning vereist. Het verwerven van uw CDL licentie kan openen vele nieuwe carrièremogelijkheden. De CDL, of vergunning commerciële bestuurder, net als de licentie van de niet-commerciële bestuu

AdvertisementOm een ​​commercieel voertuig te besturen, is een CDL vergunning vereist. Het verwerven van uw CDL licentie kan openen vele nieuwe carrièremogelijkheden. De CDL, of vergunning commerciële bestuurder, net als de licentie van de niet-commerciële bestuurder, bevat zowel een schriftelijke test en een rij-examen. Om de CDL tests, die complexer van aard dan de niet-commerciële licentie-tests zijn voorbij, wordt meer oefening en voorbereiding vereist.

Het verwerven van de CDL Test Gids van de Studie van de lokale Department of Transportation het kantoor van uw staat.

Markeer belangrijke punten in elk gedeelte van de studiegids. Veel studiegidsen hebben al gewezen op of onderstreept belangrijke punten om te onthouden bij voorbaat voor jou. Schrijf de belangrijkste punten die je hebt gemarkeerd op 3-by-5 ​​index kaarten.

Scheid uw steekkaarten door de secties in de studiegids en paperclip ze samen. Lees elke sectie index kaarten meerdere keren per dag, totdat u de belangrijkste punten hebt opgeslagen voordat u naar de volgende sectie.

Maak kopieën van het praktijk examen aan de achterkant van je studie boekje. Neem de praktijk examen een paar keer tot je een bijna perfecte score hebben behaald. Negentig procent of hoger is ideaal.

Schrijf u in voor een DOT-erkende rijschool. U vindt er een vrachtwagen naar het rijexamen te nemen nodig hebben; de meeste rijscholen bieden een vrachtwagen voor het testen als onderdeel van hun collegegeld.

Hints

Sleep ten minste acht uur in de nacht vóór de test, zodat je volledig rustte op testdag.

Eet licht de dag van de test; zware maaltijden kunt u slaperig maken.

Share This Post