Index / Huis / Hoe naar Pine Knots voor Vrije Schilderkunst Seal

Share This Post

Huis

Hoe naar Pine Knots voor Vrije Schilderkunst Seal

Knoestige dennen kan mooi zijn, maar wilt u misschien uiteindelijk overschilderen. Schilderen op pine kan verlichten een kamer of maken het je eigen. Houd in gedachten dat het schilderen van meer dan grenen is heel anders dan het schilderen van gipsp

AdvertisementKnoestige dennen kan mooi zijn, maar wilt u misschien uiteindelijk overschilderen. Schilderen op pine kan verlichten een kamer of maken het je eigen. Houd in gedachten dat het schilderen van meer dan grenen is heel anders dan het schilderen van gipsplaat. Het lastige deel over het schilderen van grenen is dat de knopen lekken harsen na verloop van tijd dat de verf op de top zal verkleuren. Dit kan vermeden worden door zorgvuldig bereiden hout voor lakken gewenste kleur.

Wat je nodig hebt

 • Rags

  afwasmiddel

  Fijn schuurpapier

  Elektrische schuurmachine (optioneel)

  White gepigmenteerde schellak

  kwast

  grondverf

Was de dennen aan stof, gruis en vet te verwijderen. Als de dennen is vettig, gebruik dan een ontvettingsmiddel, zoals afwasmiddel en grondig afspoelen met schoon water. Als de dennen is niet vet, kunt u gewoon gebruik maken van water.

Zand de dennen met fijn schuurpapier. U kunt zand de dennen met de hand of u kunt een elektrische schuurmachine te gebruiken om het proces te versnellen. Nadat u klaar bent met het schuren, gebruik dan een stofzuiger om alle stof te verwijderen en veeg het hout met een schone doek.

Solliciteer witte gepigmenteerde schellak de grenen knopen met een kwast. Laat de schellak volledig drogen en voeg vervolgens nog een laag van schellak. Wees gul met de schellak, maar laat het niet vormen druppels op de dennen. Wacht 24 uur voor het begin van de volgende stap.

Schuur de shellacked grenen knopen met fijn schuurpapier. Veeg het stof uit de buurt van het hout na het schuren.

Breng een grondverf over de shellacked grenen knopen. Deze primer zal helpen de bovenste verflaag te houden aan de schellak. Als u wilt, kunt u de vacht van de hele stuk van den met primer, met inbegrip van de gebieden die niet knopen hebben. Dit zal helpen uw oppervlak gelijkmatiger zelfs. Als de dennen is uitgebreid, of als je niet denkt dat het nodig is, kun je gewoon prime de knopen.

Hints

Draag een gasmasker masker bij het schuren om kleine deeltjes uit je longen te houden.

Share This Post