Index / computers / Hoe naar MOV bestanden te converteren naar WMV

Share This Post

computers

Hoe naar MOV bestanden te converteren naar WMV

Hoe naar MOV bestanden te converteren naar WMV. Als uw digitale camera slaat foto's als MOV-bestanden, maar u wilt werken met hen in Windows Movie Maker, dan moet je ze converteren van MOV-bestanden naar WMV-bestanden. Dit is een relatief eenvoudige

Advertisement

Hoe naar MOV bestanden te converteren naar WMV. Als uw digitale camera slaat foto's als MOV-bestanden, maar u wilt werken met hen in Windows Movie Maker, dan moet je ze converteren van MOV-bestanden naar WMV-bestanden. Dit is een relatief eenvoudige opgave als je weet dat je weg in een computer. Volg deze stappen om MOV-bestanden te converteren naar WMV-bestanden.

Meld u aan bij dvd-tool.com en download de Xilisoft Video Converter. Klik op de link en, als daarom wordt gevraagd, op te slaan op uw bureaublad. Open het programma na installatie. Er is een vergoeding voor deze software programma.

Klik op "File" en vervolgens "toevoegen." Markeer de MOV-bestanden die u wilt omzetten naar WMV.

Kies de output formaat dat u wilt voor de omzetting bestand. In dit geval is WMV.

Pas de instellingen die u wilt het WMV-bestand te hebben. U kunt de video formaat kiezen, starttijd, buffer tijd en vele andere opties of gewoon laten zoals het is.

Selecteer "Browse" om te bepalen waar u wilt de geconverteerde WMV-bestand te plaatsen. Kies uw bureaublad, zodat u gemakkelijk kunt lokaliseren.

Kies "Encode" om te beginnen met het omzetten van een MOV-bestand naar een WMV-bestand. Het programma zal zeggen "Completed" in de informatie-box na de conversie heeft plaatsgevonden.

Hints

Met dit programma kunt u MOV-bestanden converteren naar bijna elk type bestand dat u nodig hebt.

Xilisoft Video Converter biedt ook een gratis proefperiode voor bestanden die minder dan 5 minuten lang zijn.

Share This Post