Index / tech / Hoe naar Lost Software herstellen na Systeemherstel

Share This Post

tech

Hoe naar Lost Software herstellen na Systeemherstel

Het uitvoeren van een systeem te herstellen kan nuttig zijn als het besturingssysteem van de computer instabiel is geworden als gevolg van virussen, malware of ontbrekende bestanden. Voorafgaand aan het uitvoeren van een systeem te herstellen, moet j

Advertisement

Het uitvoeren van een systeem te herstellen kan nuttig zijn als het besturingssysteem van de computer instabiel is geworden als gevolg van virussen, malware of ontbrekende bestanden. Voorafgaand aan het uitvoeren van een systeem te herstellen, moet je back-up van uw persoonlijke bestanden en programma's op verwisselbare media op te slaan. Het herstellen van verloren software kan meer tijd in beslag nemen als je niet beschikt over een media back-up van de installatie software. In de meeste gevallen kunt u toepassingen van internetsites downloaden en te herstellen ontbrekende licentie sleutels en andere informatie via de softwarefabrikant. Als laatste redmiddel, kunt u er ook voor kiezen om ongedaan te maken van uw systeem te herstellen, zodat u uw verloren software kan herstellen.

Wat je nodig hebt

toegang Administrator

Software-installatie media

Installeer Lost Software

Ga naar ondersteuning van uw computer fabrikant website. Voer uw modelnummer, het type computer, het serienummer en andere gevraagde informatie. Blader door de systeemsoftware selecties. Kies iemand die je nodig hebt om opnieuw te installeren. U kunt ook in staat zijn om een ​​systeem herstel schijf met de fabriek verscheept software bestellen via de support pagina.

Plaats een software-installatie schijf of sluit verwijderbare media dat het installatieprogramma bevat. Laat Windows de schijf Automatisch afspelen. Begin met het installatieprogramma. Als u niet de licentie of de sleutel die nodig is om de software te draaien, maar het programma hebt aangeschaft, contact opnemen met de software ontwikkelaar customer support afdeling via e-mail of telefoon.

Bezoek de website van de software-ontwikkelaar. Blader door de producten pagina, en klik op de download link voor de verloren software. Selecteer een map om de installatie programma op te slaan. Zodra het programma downloads, openen en opnieuw installeren van de software.

Ongedaan maken Systeemherstel

Klik op de knop "Start". Selecteer 'Configuratiescherm'. Klik op "Classic View" in de linkerkolom.

Open systeem." Klik op "System Protection" in de linkerkolom. Klik op de "System Restore" knop.

Klik op "Undo Systeemherstel." Klik op "Next" en vervolgens "Finish."

Hints

Data recovery software en diensten worden meestal gebruikt na een katastrofisch systeem crash, zodat gebruikers persoonlijke gegevens kan herstellen. Er zijn een aantal redelijk geprijsde software data recovery-oplossingen die kunnen werken als je nodig hebt om licentiesleutels, de installatie programma's of andere gegevens te herstellen.

Ongedaan maken het systeem te herstellen als u niet in staat om de verloren software elders te vinden zijn en absoluut moet het hebben. Houd er rekening mee dat het ongedaan maken van een systeem te herstellen kan niet herstellen gewijzigde persoonlijke gegevens en dat eventuele virussen, malware of andere problemen die in het besturingssysteem aanwezig waren zullen terugkeren wanneer de computer keert terug naar zijn vorige toestand.

Share This Post