Index / Kunst en Vermaak / Hoe naar Green Paint Mix

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe naar Green Paint Mix

Groen is een secundaire kleur die wordt gemaakt door het mengen van twee primaire kleuren - geel en blauw. Schilders weten dat levert geld kosten, en de mogelijkheid om aangepaste kleuren te mengen bespaart geld en zorgt voor een rijke en interessant

AdvertisementGroen is een secundaire kleur die wordt gemaakt door het mengen van twee primaire kleuren - geel en blauw. Schilders weten dat levert geld kosten, en de mogelijkheid om aangepaste kleuren te mengen bespaart geld en zorgt voor een rijke en interessante kunstwerken.

Wat je nodig hebt

Palet

Penseel

Water

gele verf

blauwe verf

Hier krijg je een palet en penseel. Houd een kopje water bij de hand om je penseel en verf bevochtigen.

Knijp gele verf op je palet, knijp blauwe verf op een ander gebied van uw palet. De meeste verf komen in tubes, maar als je gebruik maakt van een vloeibare verf, kunt u deze stap overslaan.

Dompel je kwast in je gele verf en draai hem rond in een schone ruimte op je palet.

Meng blauw in de gele door dompelen je penseel in je blauwe verf en wervelende het op de top van de gele. Deze actie zorgt voor de kleur groen.

Pas de tint groen door het toevoegen van meer blauwe verf om het donkerder, of meer gele verf om het lichter te maken.

Hints

Als u gebruik maakt van aquarel verf, gebruik dan een palet dat inkepingen voor het mengen van kleuren, zodat uw kleuren lopen niet heeft. Acryl- of olieverf kan worden gemengd op een verscheidenheid van verschillende stijlen palet.

Om een ​​lichtgroene kleur te maken, moet je wit toe te voegen aan je gele en blauwe verf mengsel.

U kunt ook verf mengen op papier of doek in plaats van een palet. voeg een kleur bovenop de andere. Deze methode werkt goed met aquarel verf.

Je penseel moet helemaal schoon voordat het mengen van kleuren zijn. Zelfs de kleinste hoeveelheid verf op je borstel kan invloed op de uiteindelijke kleur van uw groene verf.

Share This Post