Index / Bedrijf / Hoe naar General Ledger accounts op QuickBooks online kaart

Share This Post

Bedrijf

Hoe naar General Ledger accounts op QuickBooks online kaart

QuickBooks biedt grootboekrekeningen als een soort overzicht van al uw rekeningen en de bijbehorende subaccounts. Het grootboek bestaat binnen de sectie Rapporten en bestaat niet als een normale rekening die u toelaat om transacties direct aan het re

Advertisement

QuickBooks biedt grootboekrekeningen als een soort overzicht van al uw rekeningen en de bijbehorende subaccounts. Het grootboek bestaat binnen de sectie Rapporten en bestaat niet als een normale rekening die u toelaat om transacties direct aan het register toevoegen. In plaats daarvan biedt het een in kaart brengen van al uw accounts, organiseert ze per account en bijbehorende transacties, en maakt het mogelijk om snel transacties te bewerken en te controleren saldi over de hele linie. Account totalen automatisch bij te werken voor alle transacties die verband houden met een bepaalde rekening. Echter, je moet handmatig toevoegen van de totalen voor elk account om uw totale netto waarde te krijgen.

Klik op het tabblad 'Rapporten' en kies "Report List" van de navigatiebalk.

Selecteer "Accountant en belastingen" in het hoofdstuk categorieën.

Selecteer de aanpassing moersleutelpictogram naast de optie General Ledger Report.

Selecteer "Lists" van de zijbalk.

Selecteer de "Account" drop-down menu en kies "All".

Kies de "Distribution Account" drop-down menu en klik op "All".

Klik op 'Rapport uitvoeren "om het rapport te verwerken en uw account te bekijken kaart.

Hints

Het rapport grootboek niet bestaat in de QuickBooks Online Simple Start-versie. Kies in plaats daarvan de "Transactie Detail door Account" of "Transactie Lijst door Date" optie in het Accountant & Belastingen sectie om een ​​soortgelijk rapport uit te voeren. De Transactie Detail door Account rapport toont dezelfde informatie als het grootboek, maar zonder het openen van de saldi. Transaction Lijst door Date toon alle transactie-informatie over een bepaalde periode het, maar zonder het scheiden van de transacties in aanmerking secties.

De informatie in dit artikel is van toepassing op QuickBooks Online Essentials en QuickBooks Online Plus. Kan enigszins of aanzienlijk variëren met andere versies of producten.

Share This Post