Index / Eten drinken / Hoe naar Fresh snijbonen Freeze

Share This Post

Eten drinken

Hoe naar Fresh snijbonen Freeze

Groene bonen, ook bekend als snijbonen, zijn laag in calorieën en vol met vitaminen en vezels. Ze zijn rijk aan zowel vitamine C, een wateroplosbare antioxidant, en vitamine A, een vetoplosbare antioxidant. Vitaminen werken samen om te voorkomen dat

AdvertisementGroene bonen, ook bekend als snijbonen, zijn laag in calorieën en vol met vitaminen en vezels. Ze zijn rijk aan zowel vitamine C, een wateroplosbare antioxidant, en vitamine A, een vetoplosbare antioxidant. Vitaminen werken samen om te voorkomen dat cholesterol oxideren en vasthouden aan de binnenzijde van aders en slagaders dragen aan hart- en vaatziekten. Een hoge concentratie van vitamine K werkt om sterke botten bouwen en bevordert een goede ontwikkeling van de foetus tijdens de zwangerschap. Verse bonen bieden de hoogste concentratie aan vitaminen en voedingsstoffen. Hoewel sommige voeding is verloren in de vrieskou, het verlies is minimaal, waardoor bevroren sperziebonen een gezonde aanvulling op uw dieet.

Wat je nodig hebt

Scherp mes Ketel / kookpot schuimspaan Colander IJswater Diepvrieszakken

Pick bonen vroeg in de ochtend na de dauw is opgedroogd van de wijnstokken. Verse producten is op zijn verste in de ochtend voordat blootstelling aan de hitte van de zomerzon.

Wassen in koud water en voor te bereiden voor het invriezen door het snijden of het breken van de uiteinden. Snijd in behapbare stukjes, snijd in schijfjes voor de Franse stijl bonen of laat ze heel voor het invriezen.

Blanch bonen door het brengen van een pan water aan de kook. Drop 1 liter verse bonen in het water en kook gedurende drie minuten. Dit stopt het verouderingsproces door het verlenen van de enzymen die verantwoordelijk zijn voor de rijping nutteloos.

Verwijderen uit kokend water met een schuimspaan uit de pan en vallen in een kom met ijswater. Laat set gedurende 3 minuten om de bonen volledig afkoelen.

Afvoer met een vergiet. Plaats bonen in een plastic zak diepvries. Squeeze of druk op om zo veel mogelijk lucht uit de vriezer zak om de versheid te behouden en het behoud van smaak. Controleer de afdichting op lekkage.

Plaats in de vriezer. Groene bonen behouden hun frisheid voor 8 tot 10 maanden toen bevroren. Te gebruiken, gewoon ontdooien en koken als je zou verse bonen.

Hints

Bereid en vries bonen zo snel mogelijk na het plukken. Blancheren bonen voorafgaand aan het invriezen behoudt smaak en kleur en verlengt de bewaartijd. Bonen die binnen enkele weken zal worden gebruikt kan worden ingevroren zonder blancheren.

Share This Post