Index / Tuin / Hoe naar Dead Head Snapdragons

Share This Post

Tuin

Hoe naar Dead Head Snapdragons

Het verwijderen van verschoten en stervende bloemen, bekend als deadheading, verlengt de bloeiperiode van de leeuwebekken en verbetert de uitstraling van de tuin. Snapdragons produceren bloemen worden bestoven en de productie van zaad. Als het water

Advertisement

Het verwijderen van verschoten en stervende bloemen, bekend als deadheading, verlengt de bloeiperiode van de leeuwebekken en verbetert de uitstraling van de tuin. Snapdragons produceren bloemen worden bestoven en de productie van zaad. Als het water wordt verwijderd voordat het zaad wordt geproduceerd, zal de plant moeten andere bloem te produceren. Deadheading helpt ook om de ziekte te bestrijden. Dode en stervende bloemen vormen een medium voor ziekte, insecten en schimmels. Deadheading helpt om Snapdragon planten gezonder en aantrekkelijker te houden.

Wacht tot de bloem begint te verwelken en bruin. Zoek de basis van de bloem, waar het aansluit op de belangrijkste stam.

Knijp de bloem weg aan de voet van de Snapdragon bloem of snijd het weg met schoon clippers. Ga door met de bloemen deadheading door middel van de zomer.

Laat de leeuwenbek bloemen op de plant te blijven in de herfst als je de planten wilt zaden voor volgend jaar te produceren. Laat de zaden te rijpen en te drogen voordat ze verzamelen op te slaan voor het volgende seizoen.

Hints

Bij het gebruik van clippers, reinig ze voor en na elk gebruik om te voorkomen dat de verspreiding van de ziekte.

Share This Post