Index / Huis / Hoe naar Dead Drycell Batteries Revive

Share This Post

Huis

Hoe naar Dead Drycell Batteries Revive

Nikkel Cadmium (NiCd) batterijen, vaak aangeduid als droge batterijen zijn bekend geheugeneffect dat de tijd dat ze een waar apparaat verkort. Het geheugen effect van een NiCad batterij wordt een probleem als je niet toestaan ​​dat de batterij volled

AdvertisementNikkel Cadmium (NiCd) batterijen, vaak aangeduid als droge batterijen zijn bekend geheugeneffect dat de tijd dat ze een waar apparaat verkort. Het geheugen effect van een NiCad batterij wordt een probleem als je niet toestaan ​​dat de batterij volledig leeglopen voordat oplaadt. Het opladen van een NiCad batterij voordat deze volledig ontlaadt slechts een of twee keer is genoeg om de batterij een lading voortijdig te verliezen veroorzaken. In veel gevallen, maar u kunt doen herleven of reconditioneren van een NiCad batterij en de bruikbare levensduur te verlengen zonder al te veel moeite.

Wat je nodig hebt

  • NiCad acculader

    Apparaat aangedreven door de NiCad batterijen

Zorg ervoor dat de NiCad batterijen zijn in het apparaat. Zet het apparaat aan. Bedien het apparaat tot deze niet meer reageert of het werken als gevolg van zwakke batterijen.

Laat het apparaat af te blijven gedurende enkele minuten. Schakel het apparaat weer aan en weer zodat de batterijen volledig leeglopen. Herhaal dit proces een derde keer om te zorgen voor de NiCad accu's volledig ontladen.

Verwijder de batterijen uit het apparaat. Plaats de NiCad batterijen in de lader. Laad de accu's tot 100 procent vol.

Plaats de batterijen in het apparaat. Gebruik het apparaat totdat de accu volledig te ontladen. Stel de NiCad batterijen opnieuw op te laden totdat ze niet meer stroom te leveren op alle op het apparaat. Dit zal de levensduur van de batterij tussen de kosten te verbeteren en verlengen de levensduur van de accu's.

Hints

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing of handleiding voor het gebruik van de oplader die bij de NiCad batterijen kwam. Niet alle kosten automatisch uit te schakelen, en sommigen kunnen de batterijen als gevolg van overbelading beschadigen. De levensduur van NiCad accu's kan aanzienlijk worden verminderd door overladen.

Share This Post