Index / Huis / Hoe naar Cut hoek van 45 graden Vloerplinten Met een Handsaw

Share This Post

Huis

Hoe naar Cut hoek van 45 graden Vloerplinten Met een Handsaw

Een 45 graden verstek gesneden geplaatst op een stuk van de plint bekleding moet nauwkeurig worden gesneden om een ​​professionele afwerking van de geïnstalleerde plint te waarborgen. Het is bijna onmogelijk om een ​​45 graden snijden uit de vrije ha

AdvertisementEen 45 graden verstek gesneden geplaatst op een stuk van de plint bekleding moet nauwkeurig worden gesneden om een ​​professionele afwerking van de geïnstalleerde plint te waarborgen. Het is bijna onmogelijk om een ​​45 graden snijden uit de vrije hand. De combinatie van een handzaag en een handleiding verstekbak zal toelaten om consistente 22.5-, 45- en 90-graden bezuinigingen op plint stuwing te produceren. Een handleiding verstekbak is gewoon een driezijdige box die hoek bezuinigingen op de zijkanten. De bezuinigingen zijn ingesteld op specifieke hoeken die u toelaten om de zaag te schuiven in de bezuinigingen en houd de zaag op een exacte hoek.

Wat je nodig hebt

 • baseboard stuwing

  Werktafel

  Rolmaat

  Carpenter's potlood

  Manual verstekbak

  Handzaag

  200-schuurpapier

Stel het stuk van de plint trim op de werktafel met de achterkant van de trim zitten plat op de tafel.

Haak het einde van het meetlint op een uiteinde van de bodemplaat af en trekt het meetlint over de lengte van de bekleding.

Markeer de dimensie die je nodig hebt om de trim bezuinigen op het gezicht van de plint met potlood van de timmerman.

Stand van de plint trim op het einde met het potlood markering naar u toe en schuif de plint trimmen in de handleiding verstekbak.

Lijn het potlood merk je op het gezicht van de plint geplaatst bij één van de 45 graden sleuven aan de zijkant van de handleiding verstekbak.

Schuif de handzaag in de twee corresponderende hoek van 45 graden sleuven op de handleiding verstekbak en houd de plint stevig tegen de zijkant van het verstek doos met een hand.

Gebruik een zagende beweging door de plint met de handzaag te snijden. Druk niet te gelden voor de handzaag, omdat dit kan leiden tot de plint kraken.

Verwijder de cut plint uit de handleiding verstekbak en schuif de 45 graden gesneden over de rand van de werktafel.

Lichtjes zand de 45 graden cut met 200-korrel schuurpapier om de snede glad.

Share This Post