Index / Huis / Hoe naar Cover Triplex voor een Desk Top

Share This Post

Huis

Hoe naar Cover Triplex voor een Desk Top

Multiplex maakt een bruikbare desk top, maar het ontbreekt de fijne korrel van massief hout. Als uw budget een massief houten bureau niet zal toestaan, kunt u nog steeds de blik door het bedekken van multiplex met een dunne plaat van meubilair-grade

AdvertisementMultiplex maakt een bruikbare desk top, maar het ontbreekt de fijne korrel van massief hout. Als uw budget een massief houten bureau niet zal toestaan, kunt u nog steeds de blik door het bedekken van multiplex met een dunne plaat van meubilair-grade multiplex. Dit materiaal is doorgaans een laagje echt birch enerzijds en eik anderzijds. Zonder nadere inspectie, zou je nooit het verschil tussen de meubels-grade multiplex en een massief houten desk top merken.

Wat je nodig hebt

 • Vacuum met slang

  1/4-inch meubilair-grade multiplex

  Vod

  Houtlijm

  Paint pan

  Verfroller

  huishouden ijzer

  Knutselpapier

  3/4-inch multiplex of MDF

  Verschillende zware voorwerpen

  Rotary gereedschap

  All-purpose bit

  Middellange en fijn schuurpapier

  Ijzer-on houtfineer strip

  Utility mes

VacuĆ¼m het multiplex bureaublad. Veeg de achterkant van het meubel-grade multiplex plaat met een droge doek.

Vul het verf pan met houtlijm. Rol de verfroller door de lijm.

Rol een gelijkmatige laag lijm op het bureaublad en de achterzijde van het meubel-grade multiplex. Laat ze drogen om aan te raken, maar niet 's nachts.

Centreer het meubilair-grade multiplex op het bureaublad, gelijmd kanten te raken.

Verwarm het strijkijzer "high" of zijn heetst setting. Leg een stuk bruin ambachtelijke papier in het midden van het meubel kwaliteit multiplex. Op de ijzer tegen het papier, bewegen heen en weer over het papier in een klein gebied. Verwarm het hout goed, en houd het strijkijzer in beweging.

Verplaats het papier om licht en ijzer weer, het werken in de richting van een rand van de desk top. Ijzer van het centrum van de triplex in alle richtingen totdat de twee stukken gefuseerd.

Controleer of opgeheven gebieden waar de lijm niet hechten. Verwarm ze weer, totdat ze doen.

Set a 3/4-inch triplex plaat of MDF boven op het bureau. Zware voorwerpen op het blad in verschillende gebieden om het gelijkmatig gewicht over het stuk. Goedkoop zakken tuin kalk, stenen of andere gewogen object zal werken. Laat het bureau om 's nachts te koelen.

Verwijder de gewichten en de 3/4-inch vel.

Sluit een all-purpose bit naar een draaiend gereedschap. Trim de toplaag gelijk met de oorspronkelijke desk top.

Zand de rand van het bureaublad met de hand met medium korrel schuurpapier.

Verwarm de ijzer volgens de instructies van de ijzer-on fineer's. Rol het fineer strip. Plaats een uiteinde van de strip tegen de rand van het bureaublad. Lijn de bovenste rand van het fineer met de bovenste rand van het bureau. Strijk het einde van het fineer strip naar de rand en laat het afkoelen tot zijn bezit. Iron het fineer strip rond de hele desk bovenrand totdat u terug naar het beginpunt. Snijd het uiteinde met een mes en strijk neer de naad.

Afscheren overtollige fineer dat de projecten onder de onderste rand van de desk top met een mes. Zand de onderste rand met de hand met fijn schuurpapier.

Hints

Licht zand het fineer, vervolgens vlekken en sluit het.

True veneers, die heel dun zijn, komen in fancy, exotisch hout korrels en ze band met dezelfde techniek.

Als uw handen waren niet stabiel met de draaiknop tool, gebruik dan een handheld schuurmachine te schuren de rand glad weer.

Diep of ruw schuren zal doorsnijden het fineer.

Share This Post