Index / Huis / Hoe naar Cork Wedge Shoes Reinig

Share This Post

Huis

Hoe naar Cork Wedge Shoes Reinig

De kurk wig debuteerde in schoeisel rond het midden tot eind 1400 in Europa. Echter cork wig plaatsgevonden binnenzijde van de schoen, tussen de zool en het bovenste gedeelte en functioneerde de schoen meer hoogte geven, meldt Charlotte Yue in "Schoe

Advertisement

De kurk wig debuteerde in schoeisel rond het midden tot eind 1400 in Europa. Echter cork wig plaatsgevonden binnenzijde van de schoen, tussen de zool en het bovenste gedeelte en functioneerde de schoen meer hoogte geven, meldt Charlotte Yue in "Schoenen. De geschiedenis in woord en beeld" Tegenwoordig is een hele schoenzool kan bestaan ​​uit kurk, en de schoenen staan ​​bekend als kurk wiggen. De kurk geeft uw voeten een zachte, maar toch stabiel platform en een all-around organische look. Echter, als niet regelmatig schoongemaakt dergelijke schoenen kunnen snel kijken smerig.

Wat je nodig hebt

 • Mild reinigingsmiddel

  Emmer

  1 liter warm water

  1/2 kopje azijn

  Zachte doek

  Schrobborstel

  100-grit schuurblokje

Combineer een paar druppels van een milde reiniging reinigingsmiddel in een emmer gevuld met warm water. Giet een half kopje witte gedistilleerde azijn in de emmer en spoel het rond met een zachte doek.

Dompel de doek volledig in het mengsel en wring het uit. Veeg de schoenen grondig om een ​​oppervlaktelaag van stof te verwijderen.

Dip een borstel in het mengsel en schud het uit. Schrob naar beneden de kurk schoenen met de borstel, het verwijderen van ingebakken vuil. Zorg ervoor dat u opnieuw dip de borstel in de vloeistof, zodat je niet alleen smeren oud vuil op de schoenen.

Veeg de schoenen met je zachte doek opnieuw en beoordelen. Als ze nog steeds erg vervuild, scrub ze neer met de borstel opnieuw.

Laat de schoenen een volledige dag om te drogen. Voer een 100-grit schuren blok rond de kurk schoenen, schuren ze tot je het oppervlak, licht groezelige laag kurk heb afgeslepen uit.

Share This Post