Index / Ambachten / Hoe naar Chicken Scratch borduren

Share This Post

Ambachten

Hoe naar Chicken Scratch borduren

Chicken scratch is een soort van borduurwerk meestal gestikt op gingangstof. U kunt snel leren kip scratch borduren, die ook bekend staat als depressie borduurwerk of Depressie kant, zelfs als je nog nooit eerder hebt genaaid. Het borduurwerk stijl i

AdvertisementChicken scratch is een soort van borduurwerk meestal gestikt op gingangstof. U kunt snel leren kip scratch borduren, die ook bekend staat als depressie borduurwerk of Depressie kant, zelfs als je nog nooit eerder hebt genaaid. Het borduurwerk stijl is gebaseerd op drie gemeenschappelijke steken: de lopende steek, de dubbele kruissteek en de geweven cirkel. Deze steken zijn vaak degenen een beginner leert eerste. Als je eenmaal onder de knie krijgen van de kip scratch, kunt u beginnen met uw steken vorm in herkenbare patronen.

Wat je nodig hebt

gingangstof

Zes-inch tot acht-inch diameter borduurring

Een streng van zes streng borduurgaren, wit

Schaar

Tapestry of crewel naald

Neem de borduurring uit elkaar. Drapeer de gingangstof over de binnenste cirkel van de hoepel. Schuif de buitenste cirkel over het, trekt de stof strak. Draai de schroef aan de bovenkant van de ring zodat het weefsel op zijn plaats blijft.

Snij een 18-inch lengte van borduurgaren. Scheid de floss in zes aparte strengen door voorzichtig te trekken een streng weg op een moment.

Groep twee of drie strengen draad samen. Stel de resterende strengen opzij. Bind de bundels samen met een knoop aan de ene kant. Lick het andere uiteinde van de strengen en greep met uw duim en wijsvinger. Duw de draad door het oog van een naald.

Duw je de naald omhoog door de achterkant van de stof in de bovenhoek van een van de witte gingham pleinen. Breng de naald en draad naar beneden naar de tegenoverliggende onderste hoek van het plein, het maken van een diagonale lijn. Breng de naald back-up door de stof in de tegenovergestelde bovenhoek van het plein. Duw de naald naar beneden door de tegenoverliggende benedenhoek. Je moet gewoon zijn gestikt een X.

Steek de naald door de stof halverwege tussen de bovenste hoeken. Breng het naar beneden door het doek halverwege tussen de onderste hoeken. Push it back-up door de stof halverwege tussen een bovenste en een onderste hoek en breng het dan terug naar beneden tussen de tegenoverliggende hoeken. Je had moeten gestikt een plus teken over bovenkant van de X.

Herhaal, het maken van dubbele kruisen in drie witte vierkantjes. U wilt de kruisen om een ​​vierkant te vormen.

Breng je de naald omhoog door het stof op de rand van een plein tussen twee verticaal geplaatste witte vierkantjes. Breng de naald naar beneden door de stof aan de andere kant van het plein, de vorming van een horizontale lijn. Herhaal op het plein tussen de andere twee verticaal geplaatste witte vierkantjes.

Duw de naald door de stof op de bovenrand van een vierkant tussen twee horizontaal geplaatste witte vierkantjes. Breng de naald naar beneden door de onderste rand van het plein, het maken van een verticale lijn. Herhaal op het plein tussen de andere horizontaal geplaatst witte vierkantjes.

Breng de naald door de rechter rand van de onderste verticale lijn. Duw de naald en draad onder de verticale lijn steek. Ga met de klok mee. Duw de naald en draad onder de volgende horizontale lijn steek, dan onder de top verticale steek en uiteindelijk onder de andere horizontale steek. Je moet gewoon hebt vormden een cirkel tussen de vier loopt hechtingen. Duw de naald terug in de stof, in hetzelfde gat van waaruit u kwam.

Herhaal het patroon op de rest van de gingangstof.

Share This Post