Index / Huis / Hoe naar Burnt Stove roosters schoon met Bakpoeder Overnight

Share This Post

Huis

Hoe naar Burnt Stove roosters schoon met Bakpoeder Overnight

De branders van uw gasfornuis lijden onder de dagelijkse lekkages, vlekken en ongevallen van het koken voor uw gezin. Na een aantal weken en maanden, een verbrande resten vormen die zal overbrengen naar uw potten en pannen. Schrobben van de roosters

AdvertisementDe branders van uw gasfornuis lijden onder de dagelijkse lekkages, vlekken en ongevallen van het koken voor uw gezin. Na een aantal weken en maanden, een verbrande resten vormen die zal overbrengen naar uw potten en pannen. Schrobben van de roosters is een snelle manier om oppervlakkige resten te verwijderen, maar het kan achter de diepere vlekken. Gebruik een combinatie van bakpoeder en andere veilige producten te creƫren een duik die langzaam oplost de verbrande voedsel vlekken van uw metalen kachel roosters.

Wat je nodig hebt

  • Plastic borstel

    1/2 liter warm water

    1/2 kopje bakpoeder

    2 eetl. citroensap

    Vod

Verwijder eventuele grote stukken van verbrande voedsel uit de metalen roosters, met een plastic borstel. Houd het rooster boven een vuilnisbak minder van een puinhoop te maken.

Giet een halve liter warm water, een half kopje bakpoeder en 2 eetlepels citroensap in een plastic bak of een schone wastafel.

Dompel de roosters in het bakpoeder oplossing. Laat de roosters in oplossing blijven gedurende ten minste acht uur, of overnacht.

Til de roosters uit het water en schrob ze met een plastic borstel om de losgemaakte verbrande voedsel vlekken te verwijderen.

Spoel de roosters onder een warme kraan voor het drogen met een doek en het opnieuw installeren van hen op het fornuis.

Share This Post