Index / Tuin / Hoe naar Black Walnut Trees Identificeer

Share This Post

Tuin

Hoe naar Black Walnut Trees Identificeer

De zwarte walnoot boom heeft een aantal toepassingen, waaronder verven kleding en andere houtsoorten. Walnoten worden ook gebruikt voor voedsel, terwijl het hout wordt gebruikt meubelzaken. Het kan lijken vaak moeilijk om zwarte walnoot bomen te iden

Advertisement

De zwarte walnoot boom heeft een aantal toepassingen, waaronder verven kleding en andere houtsoorten. Walnoten worden ook gebruikt voor voedsel, terwijl het hout wordt gebruikt meubelzaken. Het kan lijken vaak moeilijk om zwarte walnoot bomen te identificeren in het wild, maar het is een vrij eenvoudig proces als je weet wat te zoeken. Zwarte walnoot bomen verliezen hun bladeren in de herfst, maar door onderzoek van de schors en bladlittekens moet je nog steeds in staat zijn om de zwarte walnoot te identificeren in de wintermaanden. Volg een eenvoudige stap-voor-stap proces zwarte walnootbomen snel en gemakkelijk identificeren.

Onderzoekt de schors van de boom. Zwarte walnoot bomen doorploegd hebben, donkere schors met een leerachtige textuur. Indien de boom zijn bladeren reeds heeft verloren, onderzoekt de lengte van elk been en identificeren van de "bladlittekens" of kleine littekens in de schors als de bladeren vallen. Elk litteken zal uitzien als een omgekeerde klaver in de zwarte walnoot soorten.

Bestudeer de bladeren van de boom, indien aanwezig. Zwarte walnootbomen hebben geveerde bladeren, welke groepen bladeren tegenover elkaar langs de as van de ledemaat. Zij zullen in groepen van vijf tot 25 blaadjes.

Onderzoek ledematen of scheuten van de boom. Zwarte walnoot scheuten een centrum gevuld met een zachte, los verpakte stof bekend als "pith", die kenmerkend is voor deze soort hebben.

Kijk voor zwarte walnoten. Walnoten zijn grote noten met een groene schil die uiteindelijk verandert een donker bruin of zwart als de moer leeftijden.

Hints

Zorg dat er geen zwarte walnoot sap op je kleren. Het is zeer moeilijk te verwijderen.

Share This Post