Index / tech / Hoe naar Berichten aan te duiden Ongelezen in Yahoo

Share This Post

tech

Hoe naar Berichten aan te duiden Ongelezen in Yahoo

Standaard worden e-mailberichten die u ontvangt in Yahoo Mail titel vetgedrukt en gemarkeerd met een gekleurde stip wanneer ze zijn nog niet gelezen. Nadat u op een e-mail, zal echter de gekleurde stip verdwijnen en het vet lettertype zal worden verv

Advertisement

Standaard worden e-mailberichten die u ontvangt in Yahoo Mail titel vetgedrukt en gemarkeerd met een gekleurde stip wanneer ze zijn nog niet gelezen. Nadat u op een e-mail, zal echter de gekleurde stip verdwijnen en het vet lettertype zal worden vervangen door gewone tekst. Dit kan het vinden van belangrijke e-mails moeilijk, vooral als u een groot aantal e-mails in je inbox. Als u een e-mail geopend en je weet dat je gaat om de informatie in het op een later tijdstip nodig, markeren als ongelezen weer om het gemakkelijk te herkennen te maken.

Open of meld u aan uw Yahoo e-mailaccount en klik op de map met de e-mail bericht dat u wilt als ongelezen markeren.

Vink het vakje aan de linkerkant van elk bericht dat u wilt als ongelezen markeren. Dit kan een onbeperkt aantal e-mailberichten zijn.

Open het menu 'Acties' in de bovenste werkbalk en klik op de "Markeren als ongelezen" optie in de drop-down menu. De e-mail berichten als ongelezen worden gemarkeerd, totdat ze weer worden geopend.

Hints

Het menu "Mark" vervangt het menu 'Acties' in Yahoo Mail klassiek weergavemodus.

Share This Post