Index / Cars / Hoe naar Bar End Spiegels installeren

Share This Post

Cars

Hoe naar Bar End Spiegels installeren

Motorfietsen worden vervaardigd met achteruitkijkspiegels om veiligheidsredenen. Deze voorraad spiegels meestal niet het gezichtsveld gezocht door ruiters te bieden. Fabrikanten zijn het verlichten van dit probleem door het produceren van bar-end spi

AdvertisementMotorfietsen worden vervaardigd met achteruitkijkspiegels om veiligheidsredenen. Deze voorraad spiegels meestal niet het gezichtsveld gezocht door ruiters te bieden. Fabrikanten zijn het verlichten van dit probleem door het produceren van bar-end spiegels die passen op het einde van het stuur van de motorfiets. Deze onopvallende spiegels zorgen voor een beter zicht voor de bestuurder, het verbeteren van de veiligheid en de verbetering van het gezichtsveld.

Verwijder het stuur eindkappen van uw stuur. Zoek het stuur gewichten. Deze gewichten moeten geheel of gedeeltelijk worden verwijderd om het staafvormige eindspiegel installeren.

Plaats de spiegelsteun-systeem in de uiteinden van het stuur. De relevante delen van het systeem van schroefdraad; gewoon schroef ze in. Wijzigingen kunnen, afhankelijk van het merk en model van de motorfiets worden verlangd.

Bevestig de spiegel om het montagesysteem. De spiegel bevestigd met een moer.

Draai de spiegels, en pas de spiegel te bekijken als dat nodig is.

Share This Post