Index / Careers & Work / Hoe moet u een NCLEX in de staat Washington

Share This Post

Careers & Work

Hoe moet u een NCLEX in de staat Washington

De Nationale Raad voor Licensure Examination (NCLEX) is een geautomatiseerd onderzoek nodig is voor mensen die willen een licentie geregistreerde verpleegkundigen (RN) of praktische verpleegkundigen (PN) te worden. Het examen toetst aanvragers op de

AdvertisementDe Nationale Raad voor Licensure Examination (NCLEX) is een geautomatiseerd onderzoek nodig is voor mensen die willen een licentie geregistreerde verpleegkundigen (RN) of praktische verpleegkundigen (PN) te worden. Het examen toetst aanvragers op de vier hoofdgebieden van de verpleging: bevordering van de gezondheid en het onderhoud, veilige en effectieve zorg milieu, psychosociale integriteit en fysiologische integriteit. Vereiste kwalificaties en het testen van eisen verschillen; Elke staat heeft zijn eigen richtlijnen, met inbegrip van Washington. Algemene eisen onder meer een middelbare school diploma of GED gelijkwaardig en de voltooiing van een door de staat goedgekeurde verpleging programma.

Wat je nodig hebt

High school diploma of GED gelijkwaardig

Staat erkende verpleegkundige programma diploma

Voltooid Licensure door onderzoeksbureaus applicatie

Pearson VUE NCLEX registratie

ATT (Machtiging tot Test)

Door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto

Het verkrijgen van een middelbare school diploma of GED gelijkwaardig. De staat Washington vereist NCLEX aanvragers bewijs van het verdienen van een middelbare school diploma of GED gelijkwaardig is, net als vrijwel alle verpleegkunde programma. Studenten moeten de middelbare school cursussen in gezondheid, biologie, scheikunde en anatomie te nemen.

Voltooi een verpleeghuis programma door de Washington State Department of Health goedgekeurd. Programma's zullen overal duren van 12 maanden tot vier jaar, afhankelijk van het type bijgewoond programma of graad verpleegkunde verdiend. Studenten zullen cursussen in grondslagen van de verpleegkundige praktijk, de menselijke ontwikkeling, microbiologie, farmacologie, reanimatie en veiligheid noodgeval, gezondheid en voeding, medische terminologie, anatomie en fysiologie. De verpleegkundige curriculum combineert typisch klassikale instructie met gecontroleerde klinische onderwijs; studenten zullen ook de patiëntenzorg te oefenen in de kindergeneeskunde, verloskunde, gynaecologie en medische-chirurgische verpleegkunde.

Voltooi de Licensure door onderzoeksbureaus applicatie. Na het afstuderen van een door de staat erkend verpleging programma worden NCLEX kandidaten aan te vragen voor een staat Washington verpleging licentie. De applicatie pakket moeten persoonlijke gegevens van de aanvrager, zoals naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer en sofi-nummer, evenals haar medische en strafrechtelijke geschiedenis, onderwijs en opleiding geschiedenis en vergunningen geschiedenis bevatten. De applicatie pakket moet ook een ondertekende verklaring van het invullen van een AIDS-voorlichting natuurlijk een ondertekend formulier verifiëren van voltooiing van een door de staat erkend verpleging programma, officiële transcripties en de juiste licentiekosten.

Schrijf u in voor de NCLEX. Kandidaten die hun vergunningaanvraag aan de staat Washington hebben ingediend, komen in aanmerking om te registreren bij Pearson VUE, het bedrijf dat de NCLEX beheert. Registratie is beschikbaar via internet, e-mail en telefoon; Vanaf 2010, het kost een niet-terugbetaalbare bedrag van $ 200.

Plan de NCLEX. Zodra de Washington State Department of Health-beoordelingen een aanvrager vergunningaanvraag en acht haar in aanmerking te zitten voor de NCLEX, wordt de kandidaat stuurde een ATT (Machtiging tot Test). De ATT bevat beschikbare testen van tijden, data en locaties en moeten worden gebruikt om het onderzoek te plannen. First-time kandidaten zijn verplicht om hun examen binnen 30 dagen na ontvangst van hun ATT plannen.

Zitten voor de NCLEX onderzoek. Op testdag, worden de kandidaten verplicht om hun ATT, evenals een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto mee te nemen. Aanvaardbare vormen van ID zijn onder andere een rijbewijs, staat ID, militaire ID of paspoort.

Share This Post