Index / Cars / Hoe meer Horsepower op een Ford Ranger

Share This Post

Cars

Hoe meer Horsepower op een Ford Ranger

Horsepower mogelijkheden op de Ranger zijn drastisch verbeterd sinds de invoering van de auto. In eerste instantie, de auto kwam met een 80-pk, 2,3-liter vier-cilinder motor. Elk jaar modellen zijn gestaag verbeterd, met de 2009 Ranger met een kracht

AdvertisementHorsepower mogelijkheden op de Ranger zijn drastisch verbeterd sinds de invoering van de auto. In eerste instantie, de auto kwam met een 80-pk, 2,3-liter vier-cilinder motor. Elk jaar modellen zijn gestaag verbeterd, met de 2009 Ranger met een krachtige 4,0-liter V6-motor met een indrukwekkende 207 pk. Er is nog ruimte voor verbetering, en een grotere pk vermogen kan niet alleen de prestaties van uw truck, maar het brandstofverbruik toenemen.

Wat je nodig hebt

Hoogwaardige motorolie

Vervanging luchtfilter

Vervanging oliefilter

Hoogwaardige nokkenas

vervanging uitlaatdemper

Uitlaatpijp vervanging

Gebruik van hoge kwaliteit motorolie in de juiste rang. 5W-20 is het juiste cijfer voor de meeste Ford Ranger.

Heeft het luchtfilter vervangen door een hoge stroom luchtfilter, zoals een K & N filter. Verschillende modellen zijn beschikbaar voor verschillende Ranger modellen en jaren. Deze zorgen ervoor dat grotere luchtstroom, terwijl de juiste verfijning lucht.

Vervang het oliefilter met een hoogwaardig filter dat hogere oliestroom tarieven biedt. K & N biedt goede oliefilters voor Ford Ranger.

Gebruik de aanbevolen benzine compressie in de motor verhogen en prestaties. Normale loodvrije is de optimale gas voor de meeste Ford Ranger.

Heeft u een Motorvac dienst uitgevoerd op uw lokale monteur winkel. Dit ruimt de motor en helpt uw ​​prestaties van de motor op het hoogste vermogen.

Laat de nokkenas vervangen om de compressieverhouding te verhogen. Crane cams, Compcams en Camcraft bieden allemaal nokkenas upgrades voor Ford Ranger.

Laat het luchtinlaatsysteem opgewaardeerd. Beter leidingen zal de luchtweerstand te verminderen en de prestaties van de motor te verbeteren. K & N's koude lucht systemen zijn het beste.

Upgraden naar een grotere geluiddemper die laat de lucht uit de Ranger stromen gemakkelijker. Uw monteur kan een geluiddemper dat is het beste geschikt is voor uw model en het jaar te kiezen, maar Flowmaster maakt hoogwaardige dempers voor alle Ford Ranger.

Hebben de uitlaatpijp vergroot om de luchtweerstand en de druk te verminderen wanneer lucht verlaat de motor.

Hints

Zorg ervoor dat u alle wijzigingen die door een professionele monteur om ervoor te zorgen dat ze correct worden gemaakt te hebben. Sommige van de onderdelen kan online worden gekocht bij een korting, maar de installatie moet altijd worden gedaan door een professional.

Share This Post