Index / Huis / Hoe maak Wood Stain Met Diesel

Share This Post

Huis

Hoe maak Wood Stain Met Diesel

Beits is een kleurstof en verduurzaming van hout. Het bestaat uit een kleurstof of pigment dat wordt opgelost of gesuspendeerd in water, alcohol of een andere vloeistof. Sommige houtbeitsen verbeteren van de nerf van hout; andere kunnen doordringen e

AdvertisementBeits is een kleurstof en verduurzaming van hout. Het bestaat uit een kleurstof of pigment dat wordt opgelost of gesuspendeerd in water, alcohol of een andere vloeistof. Sommige houtbeitsen verbeteren van de nerf van hout; andere kunnen doordringen en in de poriƫn tussen de korrels te vullen. Aardolie gebaseerde oplosmiddelen zoals diesel worden het meest gebruikt om vlekken en hout bewaren voor gebruik buitenshuis. Diesel is een uitstekende verduurzaming van hout en het hout trekt snel-diesel op basis van vlek. Het is eenvoudig aan te brengen met een spons of doek.

Wat je nodig hebt

 • Gekookte lijnolie

  Dakbedekking teer of olie op basis van kleurstof

  Maatbeker of schotel

  Mixer of houten roeren stok

  Lekvrije metalen container

  Borstel, doek of spons

Onderzoek de houten artikel voor kleuring en beslissen over de kleur. Dakbedekking teer voegt een walnoot kleur aan de vlek en duurt drie uur om te drogen. Op olie gebaseerde kleurstoffen dringen niet door de houtnerf, maar brengen de mogelijkheden ervan; Deze kleurstoffen zijn gemakkelijk te gebruiken, maar ook vereisen enige uren drogen.

Plaats de container, diesel, lijnolie en kleurstof of teer in een goed geventileerde ruimte. Meet de gekookte lijnzaadolie en diesel in de verhoudingen volumedeel 1 tot 10. Giet de dieselbrandstof met metalen container gevolgd door lijnolie. Roer tot de vloeistof goed gemengd.

Meet dezelfde hoeveelheid vol dakbedekking teer als voor de gekookte lijnolie. Voeg toe aan de olie en diesel mengsel en roer tot alle verbindingen volledig te mengen. Bij gebruik van op olie gebaseerde kleurstoffen, volg dan de instructies van de fabrikant voor het toevoegen aan de diesel en lijnolie oplosmiddel.

Vlekken op het hout met een kwast, spons of doek. Gooi de doek of spons of spoel de borstel met white spirit na de kleuring taak is voorbij.

Hints

Test de vlek op een afzonderlijk stukje hout voordat u begint aan de belangrijkste kleuring taak.

Verzekert zich ervan dat de olie gebaseerde kleurstof die bezinkt op de bodem van de houder staat onder roeren in de diesel en lijnolie oplosmiddel.

Vermijd het maken van zelfgemaakte gekookte lijnolie. Lijnolie breidt bij verhitting en gemorste hete olie kan zelfontbranding. Het eindproduct is kleverig en nooit verhardt. Vervaardigd gekookte lijnzaadolie is gemakkelijk verkrijgbaar en bevat extra ingrediƫnten om snelle droging.

Share This Post