Index / Ambachten / Hoe maak versterkt karton

Share This Post

Ambachten

Hoe maak versterkt karton

Wanneer versterkt, kan een kartonnen verrassend veelzijdig en sterk materiaal. De wens om materialen te recyclen heeft geresulteerd in een verhuizing naar huishoudelijke artikelen en meubels maken van karton. Of u nu het creëren van een speelhuisje,

AdvertisementWanneer versterkt, kan een kartonnen verrassend veelzijdig en sterk materiaal. De wens om materialen te recyclen heeft geresulteerd in een verhuizing naar huishoudelijke artikelen en meubels maken van karton. Of u nu het creëren van een speelhuisje, banner, prop of model, kunnen kartonnen uw milieuvriendelijk materiaal van keuze. Afhankelijk van het project, zijn er verschillende manieren om karton te versterken te versterken.

Wat je nodig hebt

witte lijm

Ankers

Metaalzaag

hobbymesje

Schuim

kartonnen Sandwich

Snij het karton op maat en leg het op je werkblad, zodat de golf loopt horizontaal. Coat de ene kant met witte lijm.

Snij een bijpassende stuk karton met de golf die verticaal.

Sandwich de twee stukken karton met de lijm ertussen. Laat het drogen.

dowel Reinfocement

Schaf pluggen die een geschikte diameter en lengte voor uw ambachtelijke project. Snijd ze op maat met behulp van de ijzerzaag.

Bedek de ene kant van de plug met witte lijm.

Plak het aan de achterkant van het karton. Dit is vooral goed voor de stukjes karton die aftakken van het belangrijkste orgaan van het stuk.

foam Sandwich

Snij twee stukken karton die dezelfde grootte zijn.

Snijd een stuk schuim dezelfde grootte als de twee stukken karton. Bedek één zijde van het schuim met lijm en plak de kartonnen overheen. Laat het drogen.

Doe hetzelfde met de andere kant, zodat je schuim in het midden van twee stukken karton.

Share This Post