Index / tech / Hoe maak & Uitnodiging Print Postcards

Share This Post

tech

Hoe maak & Uitnodiging Print Postcards

Het uitnodigen van vrienden en familie om een ​​speciale bijeenkomst vereist uitnodigingen. Afdrukken van uw eigen uitnodigingen kunnen goedkoper zijn dan de aankoop ervan zijn. U kunt de uitnodigingen personaliseren met behulp van illustraties of fo

Advertisement

Het uitnodigen van vrienden en familie om een ​​speciale bijeenkomst vereist uitnodigingen. Afdrukken van uw eigen uitnodigingen kunnen goedkoper zijn dan de aankoop ervan zijn. U kunt de uitnodigingen personaliseren met behulp van illustraties of foto's geschikt is voor de gelegenheid.

Wat je nodig hebt

Tekstverwerkingsprogramma of het publiceren toepassing

kleurenprinter

Postcard papier

Ontwerpproces

Open Microsoft Word. Klik op het menu "Start", ga naar "Alle Programma's" en open de map "Microsoft Word."

Open "Pagina-indeling" in de bovenste werkbalk. Verander de grootte van het document in "Page Size." Kies, "Size," "Meer papierformaten" dan is de tag "marges." Alle marges worden ingesteld op nul. Daarnaast selecteert u "Landschap" in dit hoofdstuk. Klik op het tabblad "Pagina"; verander de "breedte" tot 8 inch en de "Height" tot 5 inches. Druk, "Ok."

Kies de optie "Pagina-achtergrond." Selecteer een voorraad themakleur, creëer je eigen stijl met behulp van de "Meer Color" keuze of kies een textuur voorraad door te kiezen voor "Opvuleffecten." In "Opvuleffecten," je hebt de mogelijkheid om de uitnodiging kaart met een foto van uw bestanden te kunnen afstemmen.

Gebruik verschillende kleuren voor de voorzijde van de briefkaart. Selecteer, "Invoegen" kies dan "Vormen" onder de "Illustratie" label. U kunt experimenteren met verschillende vormen om je eigen ontwerp en kleurenschema te maken. Zodra u de vorm op de voorkant van de kaart, kunt u 3D-effecten, schaduw of schaduw te creëren. Dit kan de uitnodiging nog verder te personaliseren.

Voeg tekst aan de voorzijde van de briefkaart. Aangezien dit is de voorkant, een kleine begroeting is noodzakelijk. Toch moet het grootste deel van het bericht op de achterkant van de postkaart. Klik, "Thuis" en kies vervolgens een "Lettertype" voor uw groet. U kunt beslissen over "Palace Script MT" naar elegantie of "Castellar" voor stijl. Verander de "Font Color" door te klikken op de brief met een kleur band eronder. Wanneer je begint het schrijven van de tekst voor de rug van de uitnodiging postkaart, bevatten alle informatie zoals locatie, tijd en datum.

Sla uw werk op door te klikken op de schijf pictogram op de bovenkant van het scherm. Kies, "Front Uitnodiging Wenskaart" zoals de titel. Sluit het document. Herhaal stap 2-4 voor de achterkant van de briefkaart.

het drukken

Stel uw kleurenprinter. U moet de schijf van een bestuurder klaar dat hoort bij uw printer. Lees de handleiding en de schijf op het scherm instructies voor de juiste setup. Alle kleuren printers hebben verschillende technieken voor het installeren van de drivers.

Laad de briefkaart papier in de printer.

Open het "Front Uitnodiging van" document. Klik op de "Office" knop in de linkerbovenhoek van het scherm. Selecteer "Afdrukken." Kies het aantal exemplaren en "Pagina's per vel." Controleer de naam van de printer te garanderen dat het goed is ingesteld. Kies dan, "Ok."

Draai de briefkaart en plaats het terug in de printer. Open de "Back Postcard" document en herhaal stap 3.

Share This Post