Index / Sport en fitness / Hoe maak Tree Climbing Spikes

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak Tree Climbing Spikes

Voor de eenvoudigste manier om een ​​boom te klimmen, overweeg dan een set van de boom spikes die u in staat om te klimmen als een beer. Vastgebonden aan de onderbenen, boom spikes hebben metalen uitsteekt uit de binnenkant van een opgestart been dat

Advertisement

Voor de eenvoudigste manier om een ​​boom te klimmen, overweeg dan een set van de boom spikes die u in staat om te klimmen als een beer. Vastgebonden aan de onderbenen, boom spikes hebben metalen uitsteekt uit de binnenkant van een opgestart been dat de schors en binnenste lagen van pulp doordringt. Dit kan de gebruiker gewicht aan elke doorgedrongen spike en been steunen zij opstijgt naar de gewenste hoogte. Met behulp van deze tools kan gevaarlijk klimmen situatie weg te nemen waar er geen steun van contact met de boom die wordt beklommen.

Wat je nodig hebt

10-foot ¾ stalen staaf

2-foot ¼ stalen staaf

acetyleen fakkel

4 6-by-24-inch Rawhide leder

Leder draad en naald

2-by-6-foot Rawhide leder

elektrische slijpmachine

elektrisch lasser

Meet de lengte van het onderbeen en de breedte van de twee gebieden die de pieken met de 2-inch runderhuid leren riemen worden bevestigd. Dit zal u toelaten om de juiste bouw van de lederen gedeelten van het apparaat. Markeer deze metingen op een blad voor toekomstig gebruik.

Knip twee stukken van ¾-inch stalen staaf in bijpassende lengtes 14 inches langer dan het onderbeen meten. Met behulp van de elektrische slijpmachine, slijpen een tip op elke stalen staaf naar een fijne punt. Na het slijpen is voltooid, pas op voor de punten te allen tijde, om verwondingen te voorkomen.

Gebruik de acetyleen fakkel door aan twee 90 graden bochten te maken in de stang. Één bocht zal de lengte stalen staaf die wiegen onder een gelaarsde voet en zich onder de voet naar binnen worden gebracht. Een andere 90-graden bocht, en eindigt in een lus, met de punt uitstrekkende binnenkant van de voet. De punt moet voldoende gekromd en onder de juiste hoek gemakkelijk worden ingebracht in de boom bij het klimmen. De bochten en rondingen van de stalen staaf zal de punt plaatsen op een voordelige positie voor gebruik in de boom klimmen.

Vorm 4 lussen van ¼-inch stalen staaf en las ze aan de gevormde stangen op locaties waar de lederen riemen zal plaatsen rond de enkel, en boven de kuitspier, onder de knie. Het is belangrijk om deze bevestigingsringen juiste plaats om geen gebruik op lange termijn beïnvloeden.

Steek samen 2 6-door-24-inch runderhuid leerstukken en 2 2-inch riemen van leer te construeren een dubbel-laags vel en band adapter te gebruiken om de binnenpoot beschermen en de inrichting hechten aan het onderbeen. De bandjes en leer moeten gaan door de lussen van de bijlagen gelast aan het klimmen snoeken, terwijl de leer blad zal gaan in-tussen het been en de stalen staaf.

Hints

Deze pieken worden gebruikt met zorg, en komen niet overeen met een aantal van de high-grade apparatuur vervaardigd door professionals.

Share This Post