Index / Wensen en Feesten / Hoe maak Sugar Sculpted Easter Eggs

Share This Post

Wensen en Feesten

Hoe maak Sugar Sculpted Easter Eggs

Sugar paaseieren zijn een favoriet Pasen herinnering van veel gezinnen. In plaats van het kopen van deze gebak, kunt u ze zelf te maken. De kinderen kunnen zelfs helpen. Anders dan eenvoudige huishoudelijke ingrediënten, alles wat nodig is om suiker

Advertisement

Sugar paaseieren zijn een favoriet Pasen herinnering van veel gezinnen. In plaats van het kopen van deze gebak, kunt u ze zelf te maken. De kinderen kunnen zelfs helpen. Anders dan eenvoudige huishoudelijke ingrediënten, alles wat nodig is om suiker paaseieren te maken is wat tijd en geduld.

Wat je nodig hebt

Plastic Paasei mallen

3 ½ kopjes kristalsuiker

½ kopje poedersuiker

1 goed opgeklopt eiwit

Kleurstof (optioneel)

Mengkom

Plat oppervlak zoals een plaat

Scherp mes

Lepel

8 kopjes poedersuiker

1 theel. room van tandsteen

5 eiwitten op kamertemperatuur te komen

menger

Kleine foto's of andere zaken aan te gaan binnen eieren

spuitzak

icing tips

Combineer de suikers met het ei wit in een mengkom. Meng de drie ingrediënten tot ze gaat samenklitten. Voeg voedsel kleur, als je wilt.

Vul de suiker in elke helft van de Easter egg-schimmel. Verpak het strak. Zorg ervoor dat er geen luchtgaten. Vul het ei mal om de bovenrand, en zorg ervoor dat het niveau.

Unmold de eieren snel op een bord of een ander plat oppervlak. Met een scherp mes, sneed het ene uiteinde van het ei tot het maken "spionnetje."

Laat de non vorm eieren lucht drogen ten minste drie uur of langer. Als ze droog aanvoelt aan de buitenkant, voorzichtig pak ze op. Gebruik een lepel om weg te schrapen de vochtige suiker aan de binnenkant. Laat de eischaal te drogen zelfs meer.

Maak de royal icing. Meng de poedersuiker, room van tandsteen, en eiwitten met een mixer tot zeer stijf. Kleur zoals gewenst.

Plaats icing in spuitzak. Voeg geselecteerde icing tips. Zet een klodder slagroom in een eierschaal. Voeg een beeld de richting van de "spionnetje."

Voer een strook ijsvorming rond de rand van het ei. Plaats een andere eierschaal op een top van een compleet ei te vormen. Finish het verfraaien van het ei zoals gewenst.

Share This Post