Index / Ambachten / Hoe maak Soda-drinken Hats

Share This Post

Ambachten

Hoe maak Soda-drinken Hats

Wanneer u een frisdrank drinken hoed te dragen hoeft u niet te kiezen tussen een reis naar de concessie staan ​​en kijken naar de belangrijkste spelen van het spel. Uw soda zal worden gehecht aan je hoed, zittend in houders, aan elke kant van je hoof

AdvertisementWanneer u een frisdrank drinken hoed te dragen hoeft u niet te kiezen tussen een reis naar de concessie staan ​​en kijken naar de belangrijkste spelen van het spel. Uw soda zal worden gehecht aan je hoed, zittend in houders, aan elke kant van je hoofd, en uw favoriete smaak zal uw smaakpapillen worden geleverd via een lange plastic buis stro. Sommige mensen maken de bekerhouders van de sokken, maar duct tape heeft de voorkeur, want het is sterk en duurzaam en zal niet rekken en rippen en flop rond als sokken.

Wat je nodig hebt

Duct tape

ambachtstok

Frisdrank blikje

Schaar

Baseball pet (optioneel)

Bouwvakker (optioneel)

plastic buis

bindmiddel clips

Tape een ambachtelijke stok die verticaal aan de zijkant van een soda kan iets en een tijdelijke verhoging van de omtrek van de bus. Snij een 11-inch strook van duct tape en plaats het sticky-side-down op het werkblad. Stel de soda kan op het midden van de tape. Trek de strip van duct tape langs de zijkanten van het blik en wikkel de rol plakband, sticky-side-out, rond het blik. Wikkel de gehele buitenkant van het blik en snijd de duct tape. Snijd een andere 11-inch strook van duct tape en plaats het sticky-side-up op het werkblad. Stel de soda kan op het midden van de duct tape, zodat de tweede 11-inch strook van duct tape beslaat de eerste 11-inch strook van duct tape. Plak de strook van duct tape langs de zijkanten van het blik. Wikkel de rol plakband, sticky-side-in. rond het blik totdat alle kleverige oppervlakken van tape vallen en snijd de tape van de rol. Herhaal dit een tweede blikjeshouder creëren.

Verwijder het blik uit de houder en verwijder de ambachtelijke stok uit het blik. Staple het blik houders aan de zijkanten van het honkbalpet. Als alternatief, laat de blikjes in de houders nadat u duct tape de houders stevig aan de helm.

Plaats een einde van de doorzichtige plastic buis in de beker houder, waarbij u de bodem van de bekerhouder en tape de slang of stro op de bovenkant van de muts bereiken. Voer de slang rond om je mond en snijd het stro op een comfortabele lengte. Bevestig een bindmiddel clip enkele centimeters van het einde van de buis voor het gemak, zodat u in staat om de stroom van vloeistof te stoppen en klem het rietje uit de weg zal zijn. Herhaal de slang werkwijze voor de andere bekerhouder.

Share This Post