Index / Huis / Hoe maak Sliding Doors voor een Kitchen Pantry

Share This Post

Huis

Hoe maak Sliding Doors voor een Kitchen Pantry

Wijzig uw bestaande pantry deur naar een schuifdeur of een efficiënte muur pantry. Draaideuren nemen ruimte, terwijl schuifdeuren duren slechts enkele centimeters van de ruimte en gemakkelijke toegang tot de bijkeuken. Beter gebruik maken van uw best

Advertisement

Wijzig uw bestaande pantry deur naar een schuifdeur of een efficiënte muur pantry. Draaideuren nemen ruimte, terwijl schuifdeuren duren slechts enkele centimeters van de ruimte en gemakkelijke toegang tot de bijkeuken. Beter gebruik maken van uw bestaande pantry of maak een geheel nieuw voedsel opslag met schuifdeuren.

Wat je nodig hebt

Schuifdeur kit

winkelhaak

studs

gipsplaten

Zak deur kit

lijstwerk

Stap 1

Verwijder de bestaande deuren en bepaal de opening omvang die voor een voorgefabriceerde deurset samenstel. Meet opening voor standaard breedtematen van 48 inch, 60 inch of 72 inch. Meet opening voor standaardhoogte deur installatie van 80 inch. Omlijsten de opening grootte van de specificaties van de fabrikant voor de deur omvang die het dichtst bij de bestaande opening. Hang de top hardware, bodemplaat en de zijwand stuwing fragmenten. Gebruik hout shims en een winkelhaak om de opening plein. Schilderen of vlekken op de deuren voor opknoping. Installeren deurbeslag bovenop de deur en slip op de bovenbuis volgens de opening. Installeer de onderste geleidingspennen of rollen. Voegen in de onderdrempel. Voeg buitenkant vormen en stuwing fragmenten.

Stap 2

Maak een enkele deur slider met een zak deur. Bouw spouw evenwijdig aan een wand met de bestaande pantry opening. Aankoop van hardware voor een zak deur en een lichtgewicht binnendeur. Vlekken en verf de deur, installeert hardware en de deur hangen. Installeer de gipsplaten de nieuwe valse muur, trim en verf.

Stap 3

Hergebruik uw bestaande pantry deur als een slider. Bevestig zak deur top rail hardware om de kast en uit te breiden naar de muur ruimte aangrenzende. Gebruik zak deur top rollers en onderste gidsen voor pantry deur vast te zetten aan de top rail. Voeg decorlijst naar boven spoor naar de hardware te verbergen.

stap 4

Gebruik een re-honk scherm vanuit een exterieur schuifdeur als een pantry deur. Verwijder de screening en sla de rubberen afdichting die het scherm op zijn plaats. Bevestig stof om het scherm met de pakking. Repareren of vervangen bovenste en onderste rollen. Installeer de bovenste en onderste rails. Installeer stof scherm.

Stap 1

Gebruik een onbelemmerd muur in de keuken, de eetkamer, of op een muur handig om de keuken voor een nieuwe storage voedselbank. Beperk de breedte van deze nieuwe pantry tot tussen de 12 en 22 twee inches om te voorkomen dat kabinetten te diep om bruikbaar te zijn. Gebruik de winkel koopt boek gevallen, of voeg uw eigen haken en planken direct op de muur.

Stap 2

Frame uit de muur met studs en gipsplaten waardoor er een opening voor de schuifdeuren van de standaard hoogte van tachtig inch - of ga vet en doe de vloer tot het plafond hoogte deuren. Maak deze pantry zo breed als je kunt door het gebruik van meer dan twee deuren.

Stap 3

Schaf louvre deuren voor een aangepaste kast look. Gebruik plaat deuren en verf een muurschildering als rollend kunstwerk op de deuren. Wallpaper afstemmen van de muren vermomt de nieuwe aanwinst. Schilder een faux afwerking of houtnerf om deze muur een functie om de ruimte te maken.

Hints

  • Achtenveertig inch schuifdeuren zijn slechts 22 inch breed als volledig open omdat de deuren overlappen 1-2 inches. Het opslaan van gevallen van boodschappen of dranken is moeilijk met die opening grootte. Overweeg het gebruik van een groter formaat, indien mogelijk.

Share This Post