Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe maak Rust Powder

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe maak Rust Powder

Roest, of ijzeroxide, wordt gevormd wanneer ijzer reageert met water en zuurstof, het veranderen van het metaal in roest die vlokken in een poeder. Hoewel de meeste mensen proberen om hun ijzeren en stalen voorwerpen roestvorming te houden, kan roest

AdvertisementRoest, of ijzeroxide, wordt gevormd wanneer ijzer reageert met water en zuurstof, het veranderen van het metaal in roest die vlokken in een poeder. Hoewel de meeste mensen proberen om hun ijzeren en stalen voorwerpen roestvorming te houden, kan roest poeder een bruikbaar materiaal voor een aantal projecten. Het is mogelijk om een ​​junkyard om roest te wrijven off oude auto's met staalwol te bezoeken, maar je kunt eigenlijk maken thuis door het proces van elektrolyse.

Wat je nodig hebt

2 plastic emmers

Batterij oplader

2 stuks van staalschroot

gaas

Kleding

Oven

Stalen kogellagers

Plastic container met deksel

Plaats de emmer en slagman lader in een goed geventileerde ruimte. Goede locaties zijn buiten, onder een luifel of in een winkel met een open deur en fans.

Maak de twee stalen stukken om de positieve en negatieve klemmen van de acculader. Plaats ze in de plastic emmer. Er moet voldoende ruimte in de emmer, zodat de stalen stukken niet aanraken.

Vul de emmer met water en vervolgens de stekker in en zet de batterijlader.

Voeg zout toe aan het water. Roer het zout in met een houten stok of lepel. Zoals je het zout toe te voegen, kijk naar de amp niveau op het scherm batterijlader. Wanneer het scherm leest twee ampère, stoppen met het toevoegen van zout.

Zet de ventilator en een deur open als je in een winkel. Terwijl de elektrolyse plaatsvindt, zal dampen vrijkomen uit de emmer. Heeft open vuur niet toe in het gebied.

Laat de metalen oxideren tot 12 uur, of totdat de stalen staven volledig zijn gecorrodeerd. Misschien wilt u de bars van tijd controleren tijd om te beoordelen hoeveel metaal is het draaien te roesten. U kan het proces op elk moment stoppen door het uitschakelen van de acculader en het verwijderen van de clips uit de emmer.

Leg de doek over het draadgaas, aan de draad bovenop een plastic emmer. Wakkeren de roest slib in de elektrolyse emmer en langzaam giet de inhoud over het doek.

Laat het doek in de zon te drogen. Als de rust is nog steeds een slib, kan u wenst te scheppen op een bord of schaal en zet de lade in een warme oven gedurende enkele minuten te drogen. Schraap de roest uit de lade na het bakken en op te slaan in een overdekte container.

Plaats de stalen ballen of knikkers in de houder en sluit het deksel. Schud de container krachtig gedurende enkele minuten. Controleer regelmatig om te zien wanneer de roest heeft zich tot een poeder. Als u klaar bent, dump de inhoud op een vel papier, trek de stalen ballen en het verzamelen van de roest poeder.

Hints

Blijf weg van de rook tijdens de elektrolyse, deze bevatten waterstof en chloor gassen. Houd alle vlammen ver weg van de elektrolyse emmer.

Share This Post