Index / Bedrijf / Hoe maak & Print Restaurant Menu

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak & Print Restaurant Menu

"Menu en lay-out", schrijft John R. Walker van de Amerikaanse National University in San Diego, "is wel de stille verkoper van het restaurant." Met andere woorden, het menu vertegenwoordigt het restaurant, en als het menu ziet er slech

Advertisement"Menu en lay-out", schrijft John R. Walker van de Amerikaanse National University in San Diego, "is wel de stille verkoper van het restaurant." Met andere woorden, het menu vertegenwoordigt het restaurant, en als het menu ziet er slecht uit, het restaurant ziet er slecht uit. Een goed menu kapselt het gevoel van de inrichting zelf en geeft de klant een gevoel van zijn stijl en karakter, zelfs op het eerste gezicht. Gebruik je creativiteit en marketing vaardigheden voor het ontwerpen en afdrukken van de perfecte menu.

Wat je nodig hebt

Tekstverwerking of desktop publishing-programma

Printer

Drukkwaliteit kaart

Plan de inhoud van uw menu. De meest fundamentele menu bevat een lijst met namen schotel met prijzen. Meer geavanceerde menu's kunnen beschrijvingen en foto's bevatten. Deze fase van de planning helpt u beslissen over de grootte van het document.

Open een lege tekstverwerking of desktop publishing document en de grootte, vorm en afmetingen van uw document. De drie meest voorkomende menu formats zijn onder andere enkele A5 paneel met één of twee kanten; dubbele panel van A4 gevouwen tot A5, zoals een vier-leaf boekje; en een multi-pagina's tellend boekje met behulp van A4-papier gevouwen tot A5.

Voeg de naam van het restaurant. Op een menuvenster, dit gaat bovenaan de pagina. In een dubbel-panel of multi-pagina's tellend boekje, kunt u het hele voorpaneel gebruiken voor de naam van het restaurant, eventueel met een afbeelding.

Stel de naam van het restaurant in een lettertype dat de stemming of stijl van het restaurant weerspiegelt, tenzij het restaurant heeft al een logo.

gerechten toe te voegen aan het menu. Categorieën zijn doorgaans voorzien van "Voorgerechten", "Entrees" of "Main Courses", "Desserts", "bijgerechten" en "drankjes." Sommige restaurants voorkeur te regelen door andere criteria, zoals prijs. ogen van klanten draaien meestal om de bovenste helft van een enkel paneel of de binnenkant linker pagina van een dubbele panel eerste, dus je kan items te regelen op grond waarvan u het meest wilt verkopen.

Lijn namen van gerechten aan de linkerkant, met de prijzen aan de rechterkant, waardoor er een lijn tussen de categorieën en het maken van de onderverdelingen duidelijk door het gebruik van vet, cursief of onderstreept. Als toevoeging gerecht beschrijvingen van meer dan twee lijnen, laat lijnen tussen elk menu-item om te voorkomen dat de lay-out rommelig.

Plaats foto's waar de lezers hen duidelijk te kunnen identificeren met de begeleidende tekst. Anders bijschrift foto's om hun inhoud duidelijk te maken.

Proeflees het voltooide document. Fouten kunnen slecht nadenken over het bedrijf, en in het geval van fouten in de productbeschrijvingen en prijzen, kan het restaurant financieel gekost.

Afdrukken op papier geschikt is om de stijl en sfeer van het restaurant. Klanten in een fine dining restaurant verwachten een menu op hoogwaardige voorraad card, bijvoorbeeld, mogelijk textuur en licht getint, terwijl de gewone, de winkel koopt printerpapier een cafe of afhaalmaaltijd menu kunnen passen. Lamineren van de menu maakt het langer duren en maakt het bestand tegen vlekken.

Share This Post