Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak Plant Shampoo met zeep Planten

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak Plant Shampoo met zeep Planten

U kunt verschillende planten gebruiken om shampoo te maken. Het gebruik van natuurlijke stoffen is een goede manier om de chemische producten doorgaans te vinden in de commerciële shampoos te voorkomen. Verschillende "soap planten" kan worden ge

Advertisement

U kunt verschillende planten gebruiken om shampoo te maken. Het gebruik van natuurlijke stoffen is een goede manier om de chemische producten doorgaans te vinden in de commerciële shampoos te voorkomen. Verschillende "soap planten" kan worden gebruikt om een ​​natuurlijke shampoo verkregen.

Om een ​​plant shampoo uit de saponaria of zeepkruid, planten maken: Kook 2 kopjes gemalen saponaria in een liter warm water voor 20 tot 30 minuten tot de vloeistof is te danken aan de helft van het oorspronkelijke niveau. Zeef de vloeistof en gebruik de saponoria fabriek shampoo met warm water om schuim te creëren. Werk het door je haren.

Vloeistof uit zeepkruid planten kunnen ook worden gebruikt als een wasmiddel, waarvan bekend is dat eenvoudig spoelen vet.

Maak een volledig natuurlijke shampoo met behulp van yucca. Hier krijg je een wortel van een yucca, loslaten en gooi de buitenste laag en snijd de wortel in dunne plakjes. Schud de plakjes in warm water tot een schuim te creëren en wrijf deze alles-natuurlijke shampoo door het haar.

Maak natuurlijke shampoo met behulp van New Jersey thee zeep planten. Wrijf een handvol jonge vruchten, bloesems en de buitenste set van florale bladeren van de New Jersey theeplant in een bakje warm water om te werken tot een goed schuim en gebruik deze om het haar te wassen. A New Jersey theeplant shampoo werkt echt goed te combineren met saponaria en rode klaver.

Gebruik wasnoten die afkomstig zijn uit de Chinese soap bessenboom voor natuurlijke shampoos. Plaats acht tot 10 wasnoten in een katoenen zak en sluit de opening door koppelverkoop het gesloten. Plaats de zak wasnoten in een pan met 3 liter water en kook het voor 12 tot 15 minuten. Verwijder de zak en giet de vloeistof in een lege fles. Het mengsel zal dun zijn en niet veel schuim te creëren. Wees voorzichtig - met behulp van een klein bedrag zal je haar schoon achter te laten, terwijl het gebruik van teveel kan leiden tot droog haar.

Wasnoten kunnen ook in de was worden gebruikt door een enkele wasnoten in een katoenen zak of een oude sok, het binden van de opening en het gooien in de wasmachine.

Share This Post