Index / Eten drinken / Hoe maak Pennsylvania Nederlandse Scrapple

Share This Post

Eten drinken

Hoe maak Pennsylvania Nederlandse Scrapple

Start to Finish: 1 uur kooktijd, chill tijd en 30 minuten voorbereiding voor het opdienen Porties: 16 tot 20 schijfjes Moeilijkheidsgraad: Intermediate Pennsylvania Nederlandse scrapple combineert stukjes varkensvlees met maïsmeel, kookvocht en kruid

Advertisement

Start to Finish: 1 uur kooktijd, chill tijd en 30 minuten voorbereiding voor het opdienen

Porties: 16 tot 20 schijfjes

Moeilijkheidsgraad: Intermediate

Pennsylvania Nederlandse scrapple combineert stukjes varkensvlees met maïsmeel, kookvocht en kruiden. Verpakt in brood pannen en afgekoeld tot het dik, kan het mengsel vervolgens worden gesneden en gebakken. Traditioneel de vleesafval zijn van de gekookte kop en andere botdelen van het karkas die in scrapple gemaakt eind afslachten dag.

Een eenvoudige, moderne versie van scrapple is eenvoudig te maken met behulp van gemalen varkensvlees worst of fijngehakt varkensvlees.

ingrediënten

1 pond gemalen varkensvlees worst of fijngehakt varkensvlees

Boter of olie, optionele

1 kop gehakte ui

Zout en peper

Salie, tijm of andere smakelijke kruiden of specerijen naar smaak

6 kopjes water

2 kopjes maïsmeel

Boter of lichte olie om te bakken

Routebeschrijving

Stap 1

Brown de worst in een grote koekenpan of Nederlandse oven, roeren vaak om het vlees te breken in kleine kruimels. Als het varkensvlees is extra mager moet u misschien 2 of 3 eetlepels boter of olie om plakken te voorkomen toe te voegen. Roer de gesnipperde ui wanneer het vlees bijna gaar is en blijf roeren en koken tot de ui lichtbruin is. Voeg het water en aan de kook op middelhoog vuur breng het mengsel.

Tip

Kleinere kruimels van vlees maken het scrapple Loaf makkelijker te snijden.

U kunt ook gebruik maken van overgebleven gekookt varkensvlees gebraden of koteletten, schoongemaakt en in kleine blokjes gesneden.

Stap 2

Voeg de maïsmeel langzaam, onder voortdurend roeren zoals u het giet in de worst mengsel. Blijven roeren op matig vuur gedurende ongeveer 20 minuten tot het mengsel dik genoeg om de vacht van een houten lepel.

Stap 3

Spray twee brood pannen met anti-aanbak koken spray. Giet het mengsel in de scrapple pannen. Laat de pannen iets afkoelen en bedek ze met plastic omslag en koel ze 's nachts of totdat de scrapple volledig is afgekoeld. Het mengsel dik en wordt tijdens het afkoelen.

stap 4

Sla de broden uit de pannen. Snijd de scrapple ongeveer 3/4 inch dik en bak de plakjes in boter of lichte olie in een enkele laag in een koekenpan op middelhoog vuur. Gebakken scrapple plakjes moeten krokante buitenkant en warm en inschrijving binnen.

Presenteren Ideeën

Denk aan scrapple als Southern gebakken maïsmeel brij met gekruide varkensvlees toegevoegd. Een typisch ontbijt begeleiding voor eieren, is gebakken scrapple traditioneel gegarneerd met pikante ketchup. Sommige mensen genieten van scrapple met ahornsiroop; anderen geven de voorkeur Zippy salsa.

Tip

Maak scrapple als een vinger voedsel voor een grab-and-go ontbijt bij het snijden van de plakjes in reepjes. Bak de reepjes aan alle kanten tot ze krokant zijn. De resulterende scrapple-sticks werken ook voor dompelen.

Storage Ideeën

Om scrapple in de vriezer te bewaren, snijd het in servies. Breng een dun laagje van de anti-aanbak koken spray op een vlakke bakplaat; Plaats de segmenten in een enkele laag op de plaat; bedek ze met plasticfolie; Zet dan het blad in de vriezer. Nadat ze zijn bevroren, stapelen de plakjes, gescheiden met diepvries vlees papieren. Bewaar ze in luchtdichte containers of zip-close zakken. Bevroren scrapple plakjes bereiden, verwijder alleen het aantal schijfjes die u nodig hebt, ontdooien ze in de koelkast 's nachts, dan bak ze zoals gewoonlijk. Bevroren scrapple handhaaft zijn textuur gedurende 3 tot 4 maanden.

Niet te verwarren

Andere varkensvleesproducten vergelijkbaar met scrapple maken ook gebruik van gekookt vlees kladjes. Souse of het hoofd kaas variaties worden gebeitst, gekruid en gegeleerde te dikken, daarna afgekoeld in broden, gesneden en koud geserveerd. Scrapple is verdikt door maïsmeel en is altijd warm geserveerd.

Share This Post