Index / Ambachten / Hoe maak Kaarten Van papieren servetten

Share This Post

Ambachten

Hoe maak Kaarten Van papieren servetten

Net als de meerderheid van de ambachten, kaart-maakt is een persoonlijke manier om creatief te uiten gedachten en waardering voor iedereen in je leven. En hoewel het klinkt misschien een beetje vreemd, papieren servetten zijn een nieuwe manier om moo

AdvertisementNet als de meerderheid van de ambachten, kaart-maakt is een persoonlijke manier om creatief te uiten gedachten en waardering voor iedereen in je leven. En hoewel het klinkt misschien een beetje vreemd, papieren servetten zijn een nieuwe manier om mooie kaarten te maken. Met een beetje plastic folie, een strijkijzer, en een paar andere veel voorkomende items, kunnen creatieve kaarten alleen de zoete geschenken die nodig zijn voor elke gelegenheid te worden. In plaats van te betalen voor onpersoonlijke kaarten, dure stickers of tijdrovende stempelen, pak een paar papieren servetten en maak gewoon de charmante kaart die u wilt.

Wat je nodig hebt

Papieren servet

Plasticfolie

Klad papier

Ijzer

Strijkplank

cardstock

Lege groetkaart

Lijm of dubbelzijdig tape

Neem een ​​stuk karton en snijd het aan de grootte die u nodig heeft, op basis van de grootte van uw papieren servet. Opzij leggen.Open de papieren servet en volledig afsnijden van de vierde van het verband te gebruiken voor de kaart.

Verwijder elke laag van papier uit de voorkant beeld van het servet door voorzichtig te trekken uit alle lagen totdat je alleen de belangrijkste beeld; knippen groter dan het karton, zodat er een overmaat inch aan elke zijde van het karton.

Plaats een paar vellen kladpapier op de strijkplank en leg het karton op de bovenkant van de paal.Knip een stuk plastic folie om een ​​inch groter dan het karton aan elke kant. Plaats deze over het karton.

Plaats de afbeelding papieren servet open op de top van de plasticfolie en boven de paal met een andere set van bladen van oud papier.

Zet het strijkijzer op en zet het op medium. Met een beetje druk, ijzer over de oudpapier en de lagen van servet, plastic folie, en kaarten voor 10 tot 15 seconden.Controleer om te zien dat het servet volledig is gefuseerd met het karton. Als het niet heeft, is Herhaal stap 7 tot en met het servet volledig gesmolten.

Snijd de overtollige plastic folie en servet nadat u het karton om af te koelen een paar seconden heb laten.Tape of lijm het karton om een ​​lege wenskaart als je wilt en laat ze drogen voordat je iets in te schrijven.

Share This Post