Index / Gezondheid / Hoe maak je Yoghurt voor een Low Carb dieet

Share This Post

Gezondheid

Hoe maak je Yoghurt voor een Low Carb dieet

Navigeren door het low-carb wereld kan moeilijk zijn, vooral omdat ogenschijnlijk gezonde voedingsmiddelen, zoals yoghurt kan uiteindelijk op een desastreus. Laat ons je te vullen in op hoe u de beste yoghurt voor uw dieet te halen. Wat je nodig hebt

Advertisement

Navigeren door het low-carb wereld kan moeilijk zijn, vooral omdat ogenschijnlijk gezonde voedingsmiddelen, zoals yoghurt kan uiteindelijk op een desastreus. Laat ons je te vullen in op hoe u de beste yoghurt voor uw dieet te halen.

Wat je nodig hebt

Supermarkt

Ga naar de melkfabriek gangpad in uw lokale supermarkt.

De beste yoghurt voor low-carb diëten zijn low-fat yoghurt zonder toegevoegde suikers. Idealiter moeten ze levende culturen, die bevatten "goede bacteriën." Meest yoghurt met levende culturen bevatten 7 of 8 gram koolhydraten te beginnen. De algemene overtuiging (met name op basis van de GO-Diet, waarvan 8 oz van yoghurt per dag mogelijk maakt) is dat bacteriën blijven weg bij de lactose in yoghurt na verloop van tijd te eten, waardoor lactosegehalte de yoghurt's afneemt. Omdat lactose is een vorm van suiker, zal er minder koolhydraten in de yoghurt zij zich door de bacteriën worden gegeten.

Als u absoluut moet je yoghurt zoet hebben, voeg een lage of geen koolhydraten zoetstof zoals sucralose of low-carb siroop.

U kunt ook kiezen voor een yoghurt die al is gezoet met een no-carb zoetstof. De meeste supermarkten bevatten yoghurt die zijn gezoet met sucralose en aspartaam. Dit is echt het ergste van alles de low-carb yoghurt opties. Plain, onverwerkte yoghurt is het beste.

Elke low-carb dieet heeft een andere kijk op hoeveel yoghurt is toegestaan, dus zorg ervoor dat de bedragen te volgen zoals beschreven in de literatuur over het dieet. Atkins, bijvoorbeeld, geen zuivel toe in de eerste fase door suikeralcoholen die in zuivelproducten. Echter, low-carb yoghurt later worden toegevoegd. Het South Beach dieet zorgt voor een half kopje yoghurt per dag.

Hints

Wees ervan bewust dat no-carb zoetstoffen schade kan toebrengen aan fenylketonurie.

Het is raadzaam om uw arts te raadplegen voordat u begint met een nieuw dieet regime.

Share This Post