Index / Tuin / Hoe maak je Yellow Jacket insecten rond de patio voorkomen

Share This Post

Tuin

Hoe maak je Yellow Jacket insecten rond de patio voorkomen

In het voorjaar, gele jasjes bouwen nesten in een verscheidenheid van gaten en spleten in de grond, rotsen, gebouwen en zelfs bomen. Gedurende de zomer en de herfst, deze stekende insecten, ook bekend als "vlees bijen" scharrelen voor eten bij b

AdvertisementIn het voorjaar, gele jasjes bouwen nesten in een verscheidenheid van gaten en spleten in de grond, rotsen, gebouwen en zelfs bomen. Gedurende de zomer en de herfst, deze stekende insecten, ook bekend als "vlees bijen" scharrelen voor eten bij barbecues, in vuilnisbakken en andere plaatsen om zichzelf en andere leden van hun korf te voeden. Net als papier wespen, gele jasjes zijn een sociaal wesp, maar in tegenstelling tot papier wespen, gele jasjes zijn meer geneigd om te prikken. In tegenstelling tot bijen, kan gele jasjes meer dan één keer steken. Een paar eenvoudige praktijken zullen gele jas lokstoffen uit te roeien, het voorkomen van de insecten van zwermen op of rond uw terras.

Wat je nodig hebt

  • Plasticfolie

    Vuilniszakken

    Gele jas vallen

Bedek dienbladen met plasticfolie als buitenshuis eten op uw terras. Houd de grill deksel gesloten terwijl het eten is koken. Laat nooit voedsel zittend op een ongedekte grill. Neem alle dienbladen, borden en bekers binnen na het eten.

Giet onafgewerkte drankjes hij een indoor afvoer. Gebruik geen bekers of glazen met vloeistof onbeheerd op het terras niet verlaten. Vermijd gieten drankjes op de grond naast de patio als het resulterende plassen en residu zal de gele jasjes aan te trekken. Was het residu van gemorste drank uit het oppervlak van de patio met water.

Gooi etensresten in vuilniszakken, vrij houden van de patio van voedselresten. Pick rijp fruit en groenten groeien in uw tuin zo snel mogelijk, het opruimen van eventuele opbrengst zittend op de grond als op de bomen en planten.

Bind vuilniszakken goed gesloten. Bewaar de zak in een prullenbak. Houd het deksel van de vuilnisbak is volledig gesloten om te voorkomen dat het aantrekken van de gele jasjes aan het gebied. Plaats de prullenbak zo ver mogelijk van de patio mogelijk. Was eventuele lekkages of druppels van het oppervlak van het blik als ze zich voordoen.

Controleer water tappen in de buurt van de patio op lekkage. Fix eventuele lekken tuiten om als gevolg plassen van zoet water uit te roeien. Schakel de tappen volledig na gebruik.

Weggezet elke tuin slangen of sprinklers direct na gebruik. Laat nooit lekkende sprinklers of slangen in de buurt van de patio naar bronnen van zoet water voor de gele jasjes te elimineren.

Plaats de gele jas vallen, verkocht in huis en tuin winkels, rond uw werf aan te trekken en vast te leggen deze plagen. Plaats de vallen 40 tot 50 voet vanaf de patio en alle andere high traffic gebieden om gele jasjes uit de buurt van deze functionele gebieden allure.

Hints

Stel uit te lokken of water vallen in de zomer en de herfst naar geel jasje bevolkingsgroepen te minimaliseren. Gebruik deze vallen in de late winter en het voorjaar maanden tot koningin gele jasjes vast te leggen voordat ze bouwen en bevolken een nest.

Lure vallen bevatten chemische stoffen die specifieke soorten wespen en bijen aan te trekken. Alleen vallen die zijn ontworpen om aan te trekken gele jasjes soorten om te voorkomen dat het vangen van heilzame bijen aan te schaffen.

Homemade water vallen kost minder dan commercieel gemaakt lokken vallen. Deze vallen bestaan ​​uit een emmer zeepsop bedekt met een scherm. Een stukje eiwit opknoping van het scherm, 2 tot 3 inch boven het water, dient als lokaas. Merk op dat deze vallen gunstig bijen zoals honingbijen, samen met de gele jasjes zal aantrekken. Vermijd het gebruik van water vallen in de buurt van moestuinen, bloembedden en fruitbomen om te voorkomen dat het vangen van de nuttige insecten.

meat te vallen om meerdere soorten gele jassen aan te trekken lokken. Verander het vlees om de twee tot drie dagen voordat het begint te rotten, zodat de vallen verleidelijk blijven de insecten.

Bij het testen, esfenvaleraat aas blijken succesvol in het beheersen van de gele jasjes, volgens de Universiteit van Californië Integrated Pest Management Online.

Oproepen een ongediertebestrijding bedrijf als gele jasjes een nest hebben gebouwd op uw huis of andere plaats uw familie verzamelt omdat gele jasjes steken als hun grondgebied wordt bedreigd.

Lees en volg alle aanwijzingen op de verpakking en waarschuwingen op gele jas vallen.

Gebruik geen gele jas aas als je kinderen of huisdieren te hebben.

Share This Post