Index / tech / Hoe maak je Windows Spelen op een Mac te spelen zonder Windows installeren

Share This Post

tech

Hoe maak je Windows Spelen op een Mac te spelen zonder Windows installeren

Met de schakelaar van Macintosh-computers over van de IBM en Motorola-gebaseerde Power PC-chip op de Intel-chip, het spelen van Windows games op je Mac is een gemakkelijke taak worden. Er zijn een aantal manieren om PC games op een Mac draaien zonder

AdvertisementMet de schakelaar van Macintosh-computers over van de IBM en Motorola-gebaseerde Power PC-chip op de Intel-chip, het spelen van Windows games op je Mac is een gemakkelijke taak worden. Er zijn een aantal manieren om PC games op een Mac draaien zonder Windows te installeren.

Vanwege de werkzaamheden aan de WINE project-the applicatie waarmee Unix-gebruikers Windows-applicaties draaien zonder Windows-kunt u nu Windows-games op je Mac te draaien zonder Windows met behulp van de CrossOver Games applicatie. Om te beginnen, te downloaden CrossOver Games van de CodeWeavers website. Een proefversie kan ook worden gedownload, zodat u kunt proberen voordat je koopt.

Dubbelklik op de .dmg (disk image) bestand dat u gedownload te openen, dan sleept u het bestand CrossOver Games naar de map Mac-programma's te kopiëren naar uw harde schijf. Zodra het bestand is gekopieerd, dubbelklikt u op CrossOver Games in uw map Programma's te lanceren.

Selecteer het spel wilt installeren. CrossOver Games beheert en installeert je games met behulp van "flessen" en maakt gebruik van een "fles manager." Het eerste venster ziet u, zodra de toepassing wordt geopend, wordt u met een lijst met ondersteunde programma's beschikbaar zijn voor CrossOver Games. Selecteer de gewenste spel en klik op "Doorgaan."

Selecteer "Nieuwe Bottle 'en klik op de knop" Create Fles en doorgaan ".

Selecteer de gewenste spel installer, volume of PC spel-cd en klik op "Install".

Selecteer het spel dat je wilt uitvoeren. Om de geïnstalleerde CrossOver Game vanuit de Finder draaien, gaan in je Finder naar de "Applications / CrossOver" directory en dubbelklik op het bestand. Games kunnen ook worden gestart vanuit de CrossOver Games menu bar in de Mac Finder. Klik op "Program" om de games is geïnstalleerd en selecteer het spel te starten.

Hints

CodeWeavers houdt een volledige lijst van games die compatibel zijn met CrossOver Games op zijn website.

Share This Post