Index / Ambachten / Hoe maak je wikkeletiket een Tumbled Stone

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je wikkeletiket een Tumbled Stone

Draad verpakking wordt gebruikt in sieraden ontwerp tot getrommelde stenen of edelstenen die niet gemakkelijk kan worden geboord of gelijmd wikkelen. Maar veel juweliers gebruiken deze methode zelfs met edelstenen die kunnen worden geboord of gelijmd

AdvertisementDraad verpakking wordt gebruikt in sieraden ontwerp tot getrommelde stenen of edelstenen die niet gemakkelijk kan worden geboord of gelijmd wikkelen. Maar veel juweliers gebruiken deze methode zelfs met edelstenen die kunnen worden geboord of gelijmd om instellingen, want het voegt een meer artistieke en interessante kijk naar een sieraad. Bedrading technieken variƫren en veel technieken worden gepersonaliseerd door de kunstenaar zodra hij heeft een aantal bedrading ervaring. Kies een steen van een vlakkere vorm voor deze wire-wrapping methode.

Wat je nodig hebt

sieraden draad

Naald-neus sieraden tang

zijmessen

Knip twee stukken van sieraden draad ongeveer zes keer langer dan de lengte van uw stenen en leg ze op je werkblad. Snij een derde stuk draad 2-3 duim lang.

Wikkel de kleinste stuk draad rond de andere twee, waardoor een strakke wrap. Ga door het verpakken van de twee stukken draad tot je een een kwart inch wrap langs de twee lange stukken draad te krijgen; vervolgens gesneden met side cutters. Plooi losse eindjes van de wrap strak op de spoel zodat er geen ruwe randen

Laat de top verpakt rand aan een buitenrand, zodat later, kunt u een laatste draad lus te maken voor een keten door te gaan. Wikkel de stenen stevig met de lange, toegetreden, stukken draad. Wikkel de steen met de gepaarde lange stukken in een ontwerp van uw keuze door elkaar te trekken de samengevoegde stukken in bepaalde gebieden en het verpakken van hen rond de voorkant en achterkant van de steen in een aangename, maar veilig, weg.

Word lid van de losse eindjes van de verpakte bovenrand en een draad lus voor een keten te passeren. Gebruik een tang om de lus vast te houden als je de draad strak spoel rond alle einden. Trek de spoel strak met de tang en snijd met de zijde cutters.

Druk op de resterende rand in de spoel met de naald neus tang, zodat u geen scherpe randen te verlaten.

Share This Post