Index / Huis / Hoe maak je vuur lager Van Dakramen

Share This Post

Huis

Hoe maak je vuur lager Van Dakramen

Een dakraam is in wezen een venster geplaatst in uw dak. Je zou een dakraam te kiezen voor uw huis om de hoeveelheid licht te verhogen - of om uw winter stookkosten te verminderen. Dakramen zijn ook aantrekkelijke kenmerken die het openstellen van de

AdvertisementEen dakraam is in wezen een venster geplaatst in uw dak. Je zou een dakraam te kiezen voor uw huis om de hoeveelheid licht te verhogen - of om uw winter stookkosten te verminderen. Dakramen zijn ook aantrekkelijke kenmerken die het openstellen van de kamer van een visueel perspectief. Het licht en de natuurlijke warmte die dakramen bieden, zijn echter te veel van het goede op keer. Denk aan het verminderen van de warmte van een dakraam, hetzij voor het installeren van het raam, of na de armatuur is al in uw huis.

Wat je nodig hebt

  • rolgordijnen

Installeer een raambekleding op uw dakraam om ongewenste warmte te verminderen. Speciaal ontworpen rolgordijnen en zonwering kan worden aangepast aan uw dakraam aan intense stralen van de zon te blokkeren. Raambekleding ook het licht, dat het doel van uw dakraam kan verslaan als je het hebt gebouwd om een ​​donkere kamer licht te blokkeren.

Verminder mogelijke oververhitting van een dakraam door te kiezen voor de locatie zorgvuldig. Volgens de California Energy Commission, dakramen in het westen gerichte delen van een dak produceren grote hoeveelheden middaghitte die overweldigend kan zijn. Invoegen van uw dakraam in een noord of zuiden gebied van uw dak laat licht zonder te veel warmte.

Open het dakraam om de hitte te verminderen. Niet alle dakramen open, maar sommige zijn gemaakt, net als een venster dat opent en sluit. De warme lucht die is gevangen in de buurt van het plafond zal ontsnappen van uw huis, en je zult nog steeds het voordeel van natuurlijk licht.

Share This Post