Index / Bedrijf / Hoe maak je Vul een Worker's Compensation Insurance Application

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je Vul een Worker's Compensation Insurance Application

De aanvraagprocedure voor schadevergoeding verzekering van de werknemer te verkrijgen is vrij eenvoudig. Veel grote verzekeringsmaatschappijen toestaan ​​dat hun potentiële klanten te downloaden en invullen van formulieren online. U moet aan de salar

Advertisement

De aanvraagprocedure voor schadevergoeding verzekering van de werknemer te verkrijgen is vrij eenvoudig. Veel grote verzekeringsmaatschappijen toestaan ​​dat hun potentiële klanten te downloaden en invullen van formulieren online. U moet aan de salarisadministratie en andere informatie over uw bedrijf de hand hebt bij het invullen van de aanvraag van een verzekering.

Wat je nodig hebt

payroll rapporten

Sofi-nummers

Application packet

Rapporten van vorige on-the-job ongevallen

Neem contact op met informatie over de vorige verzekeraar

aantallen zakelijke licentie

Bereid je voor op en voltooien van een Worker's Compensation Insurance Application

Verzamel alle materialen die u nodig hebt om invullen van de werknemer schadevergoeding verzekering beroep in zijn geheel. Meestal moet u gegevens invoeren over de omzet bedrijf, hoeveel wordt uitgekeerd aan werknemers en welk bedrijf (indien van toepassing) heeft u voorzien van verzekering in het verleden.

Te trekken van uw bestanden informatie over de manier waarop de vergoeding veel werknemer beweert dat uw medewerkers in het verleden 3-5 jaar gemaakt.

Download de aanvraagformulieren van de website van de verzekeringsmaatschappij, indien van toepassing, of laat ze u een pakket te sturen via de e-mail. Als u kunt zich aanmelden voor de verzekering online, zorg ervoor dat je een beveiligde internetverbinding die niet tijdens de aanvraagprocedure wordt onderbroken.

Lees de aanvraagformulieren volledig op voordat u begint om ze te vullen. Er kunnen delen met het label "uitsluitend voor gebruik op kantoor", die niet bedoeld zijn voor u om te voltooien.

Vul uw persoonlijke gegevens, alsmede die van een mede-eigenaar van uw bedrijf. Dit omvat uw volledige naam, adres, sofi-nummer en geboortedatum.

In staat zijn om nauwkeurig te beschrijven de aard van uw bedrijf. compensatie verzekering werknemer is gebaseerd op hoeveel risico uw branche wordt gezien te hebben. U zult waarschijnlijk worden gevraagd om vragen over de aard van de machines die gebruikt worden en de locaties waar uw medewerkers werken beantwoorden.

Omvatten elk bedrijf of aannemer licentie nummers die je kan hebben, als het me gevraagd voor hen.

Proeflees de toepassing zorgvuldig nadat u klaar bent met het invullen it out. Corrigeer eventuele fouten die je hebt gemaakt. Als u online solliciteert, moet u het document op uw computer op te slaan voordat u de knop 'Verzenden' te raken.

Maak een kopie of print uw ingevulde werknemer verzekering comping applicatie en houd hem bij de hand, totdat je hoort dat uw aanvraag is geaccepteerd. Als je eenmaal hebt geaccepteerd, het dossier van de kopie van uw aanvraag op een veilige plaats. Je weet nooit wanneer je zou het nodig hebt.

Hints

Als u een aanvraag voor de werknemer schadevergoeding verzekering online en hebben een deel van de aanvraag niet te begrijpen, het vinden van een klantenservice nummer te bellen voor hulp. Gebruik een nieuw venster op uw computer te zoeken naar contactgegevens, zodat u niet de gedeeltelijk ingevulde aanvraag te verliezen.

Share This Post