Index / tech / Hoe maak je visitekaartjes met Apple Pages '09

Share This Post

tech

Hoe maak je visitekaartjes met Apple Pages '09

Met goedkope hoogwaardige printers op de markt dezer dagen en even hoge kwaliteit papier, er is geen excuus voor het niet hebben van uw eigen visitekaartjes. iWork '09, Apple's suite van productiviteit op kantoor software, heeft een programma genaamd

AdvertisementMet goedkope hoogwaardige printers op de markt dezer dagen en even hoge kwaliteit papier, er is geen excuus voor het niet hebben van uw eigen visitekaartjes. iWork '09, Apple's suite van productiviteit op kantoor software, heeft een programma genaamd Pages, dat is een tekstverwerking en document creatie programma. Er zijn veel verschillende templates beschikbaar met levendige graphics en moderne ontwerpen om uit te kiezen wanneer je voor het eerst open te stellen Pages '09 -uit "dank u" kaarten om flyers te visitekaartjes. In dit artikel zullen we ons richten op visitekaartjes.

Wat je nodig hebt

Apple Macintosh-computer met Mac OS 10.4.11 +

iWork '09

Kleurenprinter (Inkjet of laser)

papier visitekaartje printer (# 5371)

Lancering Apple Pages '09 door te klikken op het pictogram in het dock of de lancering van het uit de map Programma's.Selecteer "Visitekaartjes" van het venster Template Kiezer.Zoek een visitekaartje die bij je past en klik erop. Dit artikel maakt gebruik van de "Foto van visitekaartjes" template.Druk op de knop "Choose" in de rechterbenedenhoek van het scherm Template Kiezer.

Dubbelklik in het tekstveld om uw contactgegevens te bewerken, want er kunnen enkele ontbrekende stukjes. Pages '09 trekt automatisch in uw informatie uit uw adresboek.Als u niet wilt dat uw gegevens opnieuw in te voeren voor elke kaart, kopieert u het vakje van de tekst (niet alleen de tekst) door erin te klikken en druk op Ctrl-C. Verwijder de rest van de tekst vakken in elke kaart en plak uw gecorrigeerde tekst en plaats deze op de juiste plek voor een ieder.

Open de Media Browser. Klik op het pictogram "Media" op het menu bovenaan. Aangezien dit artikel gekozen voor de 'Foto van visitekaartjes "template, kunt u de standaard foto te vervangen.Selecteer 'Foto's' van de pagina's Media Browser en vind de foto die u wilt gebruiken.Sleep de foto in het document. Pagina's worden de foto te formatteren met dezelfde stijl als de standaard foto.Verklein je foto te passen in het visitekaartje, de standaard foto te verwijderen en te vervangen door de jouwe.Kopieer je verkleind foto (Ctrl-C).

Klik op elk exemplaar van de standaard foto en plakken (Ctrl-V) van uw foto op de top.Sla uw visitekaartjes.

Laad je printer met het visitekaartje papier en print uw kaarten.

Share This Post