Index / Onderwijs / Hoe maak je Verzoeken om een ​​College Application Kies

Share This Post

Onderwijs

Hoe maak je Verzoeken om een ​​College Application Kies

Referenties zijn een cruciaal onderdeel van een college opnames applicatie. Terwijl de middelbare school prestaties en activiteiten zijn de primaire meters van een student college bereidheid, kan referenties van gerespecteerde leraren, trainers en le

AdvertisementReferenties zijn een cruciaal onderdeel van een college opnames applicatie. Terwijl de middelbare school prestaties en activiteiten zijn de primaire meters van een student college bereidheid, kan referenties van gerespecteerde leraren, trainers en leiders van de gemeenschap maken een aanvrager opvallen.

Leraren en begeleiders

Tijdens de middelbare school, studenten werken met veel docenten. In hun junior en senior jaar, moet college aanvragers vaststellen welke leraren de sterkste invloed op hen hebben gemaakt en voor wie zijn ze hun beste werk geproduceerd. Om een ​​goed uitgebalanceerd beeld van een middelbare school carrière te geven, moet brieven komen uit leerkrachten uit verschillende vakgebieden. Colleges waarderen ook referenties van adviseurs, die een lange-termijn visie van de vooruitgang van een student door de jaren heen kan hebben en begrijpen van de motivatie van de student bij de toepassing op een specifieke school. Vraag voor een aanbeveling ruim van tevoren van deadlines, als leraren en begeleiders veel verwijzingen te schrijven kan hebben.

Referenties Van buiten het klaslokaal

Een sterke opnames applicatie bevat verslagen van activiteiten, dienstverlening aan de gemeenschap en misschien wel betaald werk na de schooluren. Aanbevelingen van supervisors, coaches en bazen kunnen worden opgenomen in de aanvraag, zolang de individuen hebben een nauwe werkrelatie met de student over de tijd.

Share This Post